'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Тільки-що до мене зателефонувала кореспондентка газет...  (Прочитано 3805 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тільки-що до мене зателефонувала кореспондентка газети "СЕГОДНЯ" з приводу ситуації, яка склалася навколо незаконних розпоряджень КМДА, підписаних першим заступником Черновецького Л.М. - Голубченком А.К. Вона також виявилася необізнаною ні з історією оскарження незаконних тарифів, ні конкретно з моїм позовом, хоч за її словами у неї перед очима знаходиться головна сторінка свйту gro-za.io.ua , і навіть свіжі повідомлення Форуму вона переглянула. Не знаю, які будуть наслідки. Але не дай Господи, щоб повторилася історія з Антоном Задорожнім, кореспондентом цієї ж газети, який спотворив і перекрутив усе на світі в своїх коментарях! Про це я повідомляв на Форумі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Підстави для мого праведного гніву проти поведінки деяких журналістів цього на перший погляд незаангажованого видання тут:
gro-za - Київ - Ukraine 2009-07-20 15:36:24 - Газета "СЕГОДНЯ" черговий раз оприлюднила непрофесійні міркування своїх доморощених журналістів:
http://www.segodnya.ua/news/14066154.html - Как в Киеве заплатить по старым тарифам за «коммуналку». {...} Антон Задорожний брав у мене інтерв\\\'ю по телефону. І як водиться, все перекрутив на свій лад, або згідно з вказівками свого куратора. З Іриною Кас\\\'яновою взагалі ніколи в житті не зустрічався і не спілкувався ...
Записаний

Таня

• Гість

Ну, и при этом "Сегодня" продолжает озаглавливать свои сообщения на данную тему вот так:
"КГГА выиграла суд о повышении тарифов на коммуналку"
http://www.segodnya.ua/news/14068004.html
Такое впечатление, что все сошли с ума. Вряд ли это стоит связывать с их юридической безграмотностью. Когда я ходила на курсы, связанные с журналистикой, нас учили как делать заголовки попровокационнее, чтоб народ бросался покупать газету (теперь - кликать на баннер). Поэтому с уверенностью в 90% считаю, что Вы, Виктор Иванович, только потратите время зря, требуя от них корректного изложения событий. У них свои правила, связанные с привлечением внимания читателей. и они не слишком задумываются над тем, что иногда их тяга к провокации в ущерб соответствия содержанию материала может кому-то и стоить жизни.
В конце концов, они станут осмотрительнее, только когда кто-то их засудит за то, что своим заголовком они спровоцировали человека на действия, повлекшие физический или материальный ущерб. Напрмер, прочли статью об отмене ухвалы Шевченковского суда, и решили, что раз заголовок говорит о выигрыше КГГА, нужно платить. А когда состоится реальный суд, и, дай Бог, постановы КГГА отменят, будут чесать головы, что переплатили.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

http://news.bigmir.net/capital/167430/ - Ще одна брехлива інформація
"Апелляционный суд признал законным повышение коммунальных тарифов в Киеве" {Насправді суд не визнав законним, питання так не ставилося}
"Киевский апелляционный административный суд от 27 июля этого года удовлетворил апелляционную жалобу, тем самым отменив постановление Шевченковского райсуда" {Постанови суду насправді не було, а була ухвала про забезпечення позову}
"Тогда же Киевская горгосадминистрация подала апелляцию на решение Шевченковского районного суда от 6 июля, которым он приостановил действие повышенных с 1 июня тарифов на жилищно-коммунальные услуги для населения" {Знову ж таки, рішення суду не було, а була ухвала - див. вище}
Для наших журналістів, що постанова, що рішення, що ухвала - не розрізняються. А, те чого суд не визнавав, вони готові домислити.
Побачите і почуєте, що ще вигадає "мер усіх киян" на завтрашній прес-конференції.
Записаний

Таня

• Гість

Кстати, Виктор Иванович, а Вам не кажется, что назначение веб-конференции Черновецкого (которого до этого не было слышно несколько месяцев) на 28 июля, следующий после апелляции день, - не случайность? Может, он знал о том, чем закончится заседание КААСУ?
Очень подозрительный "збіг обставин"...
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

120 x 90, 5 кБ
Мені здається, що він не просто знав, а наперед проплатив цей ганебний сценарій. Недаром наш Черновецький останнім часом проявив себе як шоумен. Одну зайву квартирку потрібній персоні - і чергове питання вирішене! Хто за, хто проти? Немає, значить одноголосно!
Записаний

Олександр

• Гість

А я думаю, що це нічого по суті не міняє. Головне, щоб суд розібрався та скасував незаконні розпорядження.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Бажано - у поточному столітті.
« Reply #7 : 27 Липня 2009, 18:45:57 »

Бажано - у поточному столітті.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email