'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго вечора, шановний Віктор Іванович! Знову потріб...  (Прочитано 3299 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Alla

• Гість

Доброго вечора, шановний Віктор Іванович! Знову потрібна ваша допомога. Ми з чоловіком не живемо разом з 1999 року. Судом він виписаний з квартири, визнаний таким, що втратив право на жиле приміщення в квартирі з 2005 р. На даний момент в квартирі прописані 3 особи: я, мій син 1990 р. н., та мати мого чоловіка. Ми офіційно не розлучені, хоча не зустрічались і не бачилися взагалі на протязі цих 10 років. Квартира державна, не приватизована. Чи може зараз мій чоловік прописатися в дану квартиру за судовим рішенням без моєї та сина згоди? Як можна цьому перешкодити?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На жаль, може. І такі прецеденти траплялися. Перешкодити цьому можна шляхом приватизації квартири. Хоч залишиться 1/3 ідеальна частка квартири за свекрухою. А крім того, подати позов до суду про розірвання шлюбу (незалежно від приватизації).
Записаний

IVP-rielti

• Гість

В ходе приватизации, попробуйте уговорить свекровь, если Вы с ней в хороших отношениях, а может быть и досматриваете, составить завещание на внука на 1/3 часть квартиры. Или на Вас договор пожизненного содержания.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Останній варіант - договір довічного утримання для Вас більш вигідний при зазначених обставинах.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email