'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Виктор Иванович, добрый вечер, подскажите, поржалуйста...  (Прочитано 3284 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

innask

• Гість

Виктор Иванович, добрый вечер, подскажите, поржалуйста, что делать дальше. На 17.08.09 назначено 2 дела в суде по взысканию долгов по со Степаненка по отмененному заочному решению за 2008г. и новому иску Теплосети 2009 г. совместно с моим встречным иском к Теплосети. На 18.09.09 предварительное рассмотрение моего иска о признании договора недействительным с Теплосетью. Мои запросы в Теплосеть и Горсовет о табуляграммах, методике расчетов, решениях Горсовета об определении стоимости тепла и т.д. неудовлетворены. Жалоба в прокуратуре га Горсовет, у телпосети 07.08.09. заканчивается месячный срок на ответ. т.е. подать иск о признании решений Горсовета недействительными и сделать контррасчет не представляется возможным. Каким образом действовать дальше, чтобы добиться все-таки победы. Сдаваться я не собираюсь, хоть завтра ложусь в больницу. Виктор Андреевич пока не отвечает на мои письма. наверное отдыхает на даче.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ну, що робити? Стосовно перегляду заочного рішення - подати клопотання про перенесення слухання справи з 17.08.2009 р. на іншу дату у зв\\\'язку з перебуванням представника на лікарняному і неможливістю слухання справи без його участі. По новому позову Тепломереж - аналогічно. Подати позов про визнання незаконними рішень міськради можна і у відсутності доказів, які по КАСУ повинен надати відповідач у разі, якщо він заперечує проти позову. Одночасно з позовом подати заяву про забезпечення позову. Контрольний розрахунок можна виконати на підставі КТМ-204 та наявних даних про середньодобову температуру повітря у м. Києві, оскільки м. Бровари рядом, а по Києву в мене такі дані є, причому засвідчені Центральною геофізичною лабраторією (ЦГО). Копію для Вас можу виготовити на електроному чи на паперовому носію. Або Ви можете подати клопотання про проведення теплотехнічної експертизи. З Віктором Андрійовичем могли би вже домовитися по телефону, чому така некомунікабельність? Він же фактично погодився Вам допомагати? Ви ж обидва маєте адвокатські ліцензії, тобто повинні розуміти один одного з півслова. Можливо Ви не уточнили умови, так це ще не пізно здійснити. Я щиро Вам співчуваю, але на жаль з відомих Вам причин не можу безпосередньо вступити у справу, щоб Вас виручити. Було б це в київському суді, то інше питання...
Записаний

innask

• Гість

Дуже Вам дякую, зробить будь-ласка, копію на електронному носії. Я зателефоную Вам, як тільки звільнюсь і домовлюсь про зустріч. Віктора Андрійовича поки що не турбувала по телефону, оскільки сама була дуже зайнята, лікарню вже і так відклала на декліька днів і не знала коли можу з ним зустрітись, але найближчим тижнем потурбую його по телефону обов"язково. І ще одне питання, сьогодні в форумі побаичла про нрмові нарахування холодної води за відсутності лічильника на одну людину в розмірі 5 куб в місяць. Підкажить будь-ласка нормативний акт, який вказує на таку норму, оскільки мені нараховують 9 куб. на місяць на одну людину. Зараз вже встановлюю лічильники.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Норми споживання встановлює своїми рішеннями орган місцевого самоврядування.
Записаний

innask

• Гість

Викторе Івановиче, а хто має прово проводити теплотехнічну експертизу в Києві чи в Україні і чи вона відповідає правді. Яка практика?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Про практику не скажу, не доводилося звертатися, у мене вистачало знань і досвіду для проведення теплотехнічних розрахунків самостійно. А протилежна сторона у судових справах не наважувалася їх оспорювати, оскільки тоді їй довелося б надати контррозрахунок. На це наші комунальники неспроможні. Можливо, іститут судових експертиз погодився б. Нині він знаходиться за новою адресою - вул. Смоленська, 6, поряд з М "Шулявська".
Записаний

innask

• Гість
Дякую.
« Reply #6 : 02 Серпня 2009, 22:19:16 »

Дякую.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email