'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Уважаемый.Виктор Иванович и Татьяна Асаdemia как продолж...  (Прочитано 3278 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

виктор андреевич

• Активний Дописувач
    • Перегляд профілю
    • Email

Уважаемый.Виктор Иванович и Татьяна Асаdemia как продолжалось и чем закончилось сегодняшнее с/з,в Соломенском суде после 14.30. Виктор Иванович спасибо за советы по расчетам за тепло .Я так понимаю,что мой способ расчета в принципе правильный.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Скориставшись Вашою відсутністю, після обідньої перерви суддя Калініченко О.Б. залпом видала мені 3 зауваження, а потім видалила з залу судового засідання за неповагу до суду. А до того відхилила кілька клопотань, поданих Тетяною Іванівною, після чого відмовилась розглядати подальші клопотання, попередньо дізнавшись, що є ще 2 клопотання у Т.І. та 2 у мене. Після нетривалої суперечки погодилася розглянути мою заяву про відвід секретаря судового засідання. Відхилила навіть без виходу до нарадчої кімнати. А до того було чинно і благородно, ми навіть обмінялися з суддею взаємними компліментами.
Далі вона почала імітувати процес дослідження доказів. Це був перелік макулатурних матеріалів, які чомусь суддя вирішила вважати належними та відповідними доказами. Її невиразне бурчання на порозі чутливості людського слуху та апаратури звукозапису позитивного враження не справило. А потім по сценарію повинні були відбутися дебати. Раптом до судді дійшло, що не всі учасники процесу виступили з поясненнями. Розпочалося слухання пояснень та запитань-відповідей. Це вже після стадії дослідження доказів. Потім суддя передумала, і вирішила надати слово Тетяні Іванівні для клопотань. Якийся сумбур!
Після мого видалення (це окрема пісня, краще прослухати фонограму, якщо вона буде читабельною) суддя вирішила, що слухати більше нічого, і оголосила перерву до 07 жовтня 2009 р. для вручення одному з відповідачів копії заяви про зміну позовних вимог КП УЖГ. А до того я також вимагав оголосити перерву, але клопотання з цього приводу залишилося поза увагою.
В решті-решт можна дійти до висновку, що сценарій судді Калініченко О.Б. провалився, вона вже й сама це почала якщо не усвідомлювати, то відчувати. А мій сценарій дав необхідну паузу для більш фундаментальної підготовки Т.І. у плані захисту/нападу. Крім того, на суддю вже накопичився достатній "компромат" для звернення до вищих інстанцій з приводу порушення нею присяги судді. Звісно, комариний укус, але кількість згодом переходить у якість.
Моє враження - суддя Калініченко О.Б. до цього часу не зробила належних висновків щодо манери проведення судового поцесу, відносно якої у мене з нею залишився давній невирішений спір. А також, щодо ухвалення нею раніше неправосудних рішень, які негативно вплинули на долю кількох осіб, яких вона своїми рішеннями виселила з гуртожитків ПТЕМ.
На даний час ситуація виправляється через суди інших юрисдикцій та інстанцій. Принаймі, одну сім\\\'ю вдалося відстояти всупереч позиції Олени Борисівни та дякую чи позиції ФДМУ. Дай Бог їй здоров\\\'я і творчого довголіття! Вона також ще не сказала останнього слова у судочинстві. Все попереду.
Про решту доповість Тетяна Іванівна, сподіваюсь на це. А потім ми опублікуємо процесуальні документи.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Відносно Вашого підходу, Вікторе Андрійовичу, до розрахунків за тепло - початок правильний. Але попереду ще багато роботи.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Вражень від с/з дійсно багато. Здебільшого - негатив. З позитивного - тепер маю трошки часу.
Звіт про події, з дозволу шановного панства, буде трошки пізніше. Зараз дуже зайнята.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Окрема велика подяка Віктору Івановичу і Віктору Андрійовичу. За підтримку. За допомогу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email