'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Продовження виктор андреевич - киев - Ukraine 2009-08-04 20:56:41  (Прочитано 6159 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

http://io.ua/s79782 - Нарис про те, як суддя Солом\\\'янського райсуду м. Києва О.Б. Калініченко змагалася з відповідачкою. Це фрагменти повідомлень на Форумі сайту http://gro-za.io.ua/journal.php (без купюр і коментарів).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

190 x 140, 9 кБ
http://ua.glavred.info/archive/2008/01/30/141731-0.html - Голова Солом\\\'янського райсуду м. Києва Валерій Побережний: Наші судді - забиті, залякані системою.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Рік тому назад розмовляв з Валерієм Івановичем. У мене не склалося враження, що судді у нього забиті і залякані. Навпаки, деякі з них безстрашні, як наприклад, О.Б. Калініченко. А щодо його коментарів відносно судді В. Скорика, то тут я з ним не погоджуюся. Його рішення були правильними, але тиснули на нього після цього з усіх боків.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Як кажуть в теленовинах: повідомлення з полів і ферм.
Диск забрала. Фонограма цілком читабельна. Мова судді - як завжди, за межею розбірливості. Мені б трошки часу та натхнення - розшифрую та опублікую і цю фонограму. Після закінчення цієї справи я навчусь розуміти і мову дельфінів :-))
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Спитала секретарку - чи перевірила вона запис? Бо якщо записано білий шум - доведеться скаргу писати.
Дівча не мене ображене - але така вже її доля. Зате люб"язно повідомила, що справа ще не в канцелярії. Приймальні години завтра зранку. А час здавати справу - після обіду. Доведеться таки спілкуватись з головою суду стосовно того дикого режиму роботи канцелярії.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Саме цій секретарці я заявив відвід, на який суддя Калініченко О.Б. навіть не відреагувала належним чином, тобто не постановила ухвалу з виходом у нарадчу кімнату. Бо нічим було заперечити. Ось текст моєї заяви:
=================================
Солом\\\'янський районний суд м. Києва,
вул. М. Кривоноса, 25
Суддя - Калініченко О.Б . Справа № 2-119/09.

Позивачі:
1) КП УЖГ Солом\\\'янського району м. Києва,
вул. Соціалістична, 6, м. Київ.
2) КП "Дирекція з управління та утримання
житлового фонду Солом\\\'янської районної у м. Києві ради.

Відповідач:
Кікоть Тетяна Іванівна, вул. Ушинського, 19, кв. 25,
м. Київ, 03151

Представник відповідача:
Куля Віктор Іванович, вул. Боткіна, 4, кв. 18,
м. Київ, 03055, тел. 457-40-72. http://gro-za.io.ua

04 серпня 2009 р.

Заява про відвід секретаря судового засідання

Заявляю про відвід секретарю судового засідання у зазначеній справі.
Підстава для відводу - секретар судового засіданн грубо порушує Інструкцію про порядок фіксування судового процесу технічними засобами, затверджену Наказом ДСА України 21.07.2005 р. № 84, яка зареєстрована Міністерством юстиції 08.08.2005 р. за № 868/11148 і є нормативно-правовим актом, обов\\\'язковим для дотримання у суді.
Внаслідок недбалості, а можливо - відсутності належної професійної підготовки секретаря, технічні записи, здійснені під час судового процесу у даній справі, непридатні для використання за призначенням. Цифрові файли фонограм характеризуються недостатнім рівнем запису звуку, недостатньою словесною розбірливістю і не піддаються однозначній розшифровці. Тестові файли, які повинні записуватися на носію перед початком кожного судового засідання, відсутні.
Вважаю неможливим продовжувати судовий розгляд даної справи до заміни секретаря та забезпечення суворого дотримання Інструкції.

Представник відповідача за довіреністю Куля В.І.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email