'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ага! Спасибо, уже проглянула. И опять-таки:  (Прочитано 3602 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Таня

• Гість

Ага! Спасибо, уже проглянула. И опять-таки:
1. Почему бланк за июнь? Почему не могли поставить прочерк напротив месяца? Почему об этой платежке мы узнали только сейчас, когда за июнь уже все уплачено (теми, кто заплатил)?
2. Какова технология заполнения? Вручную? Почему бланк не сопровожден никакой инструкцией или письмом КП ГИОЦ о правомерности приема банками таких платежек?
3. Надо ли согласовывать такие бланки с ЖЕКом?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Таню, не задавайте філософських питань, будь-ласка. КП ГІОЦ КМДА, як Вам відомо, займається незаконною діяльністю. А Ви бажаєте її легітимізувати? Платіть відповідно до моєї рекомендації на поточний рахунок балансоутримувача. В.о. директора КП ГІОЦ Каплуненко вже пояснив, що на липень місяць його звернення до Ощадбанку не діє, а на червень він свідомо пішов на порушення банківських інструкцій щодо заборони внесення незасвідчених виправлень в платіжних документах. Бо інакше до КП ГІОЦ взагалі, на його думку, не було б ніяких надходжень коштів. Тобто коли потрібно, то можна порушувати, а тепер ця небезпека усунена.
Записаний

Олександр

• Гість

А от я один раз перевів гроші за ГВП та ХВП за пів-року (у мене водолічильники) на рахунок свого КП УЖГ. Наступного місяця я отримав квитанцію від КП ГІОЦ зі зменшеним боргом рівно на переведену суму за... "утримання будинку та прибудинкової теріторії, та опалення"! Після цього я ВЗАГАЛІ ЇМ НЕ ПЛАЧУ НІ ЗА ЩО - я вважаю, що вони мені заборгували, а не я їм!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Олександре, ну слід, мабуть, бути послідовним. Якщо платили на поточний рахунок КП УЖГ, то звертати увагу на папірці КП ГІОЦ не варто. Чи боязно якось?
Записаний

Олександр

• Гість

Не в тому справа. Який сенс платити на рахунок КП УЖГ, якщо вони гроші за ГВП та ХВП самовільно направляють на погашення "міфічного боргу" за "утримання будинку та прибудинкової теріторії, та опалення". КП ГІОЦ такого шулерства не робило. Може КП УЖГ НЕ МОЖЕ переадресовувати гроші за ГВП та ХВП виробникам цих послуг?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Сенс у тому, що слід привчити людей сумлінно виконувати свої обов\\\'язки. Інакше хаос буде продовжуватися. А контролювати КП УЖГ, на жаль, на сьогодні нікому. Це самостійний господарюючий суб\\\'єкт, який підкоряється лише "телефонному" праву.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email