'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: http://kiev.pravda.com.ua/news/4a85354b3c31c/  (Прочитано 4284 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість
http://kiev.pravda.com.ua/news/4a85354b3c31c/
« : 14 Серпня 2009, 13:57:46 »

http://kiev.pravda.com.ua/news/4a85354b3c31c/
І знов про відключення гарячого водопостачання
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

А для чого тоді ми стараємося разом з онуком Максимом, проектуючи для мешканців м. Києва лічильник гарячої води з 4-тарифною сіткою (до 40, між 40 та 45, між 45 та 50, після 50 градусів Цельсія)? Може, лічильник ГВП стане взагалі непотрібним? От зекономимо! А я вже поспішив купити аналогічний лічильник у якості контрольного. Київенерго черговий раз нас хоче обдурити?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

488 x 296, 49 кБ
http://kiev.pravda.com.ua/news/4a85354b3c31c/ - Тут правда, та не вся. Що написано, зокрема? Ось що:
"Через борги перекрили гарячий кран на вул. Вишгородській, 38, 44А, 52; вул. Автозаводській, 89; вул. Кондратюка, 4А; вул. Порика, 12, 14,18; пров. Межовому, 3а, 3; просп. Свободи, 30; вул. Олени Теліги, 51; бульв. Кольцова, 15; вул. Симиренка, 26, 26а; вул. Булаховського, 34а, 30б; вул. ак. Палладіна, 24; вул. Б.Хмельницького, 10 та КП "Iндустрiальне" Солом\\\'янської районної ради."
Насправді будинки, що обслуговує КП "Iндустрiальне" Солом\\\'янської районної ради, від цього блага цивілізації не відключені, зокрема за адресою вул. В.Гетьмана, 46-А. Температура ГВП зашкалює, впору доплачувати понад тариф Голубченка А.К. Перевірено 4-тарифним лічильником ЛВ-4Т (на фото зліва). Хто може повідомити про інші будинки? Неперевірену інформацію у відповідь на це запитання прохання не надавати.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Слід би ще зауважити, що директор КП "Індустріальне" Красний І.В. жодним чином не може вплинути на стан розрахунків населення будинків, які обслуговує підприємство, бо, дякуючи турботам Черновецького і його команди, населення платить не йому, а іншому КП, а саме - КП ГІОЦ КМДА. Відповідно до кількох рішень Господарських судів, у такому випадку комунальні підприємства не відповідають за існуючу чи віртуальну заборгованість населення. Знову пальцем у небо?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Про 4-тарифний лічильник читайте додатково у повідомленні LV-4T - Киев - Ukraine 2009-08-12 19:21:03
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

А про наш спільний проект тут: gro-za - Київ - Ukraine 2009-08-11 17:56:16
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Питання щодо лічильника з 4-тарифною сіткою. Питання зовсім дивне.
Постанова 630 стверджує, що послуга ГВП не оплачується, якщо в будь-який час доби після 2 хвилин зливання температура води менше 40 градусів. Тобто, вранці зливаю хвилин 10 воду - все споживання цього дня не оплачується. Так?
Чи не оплачується тільки недогрітий обсяг води, що пройшов через кран? А те, що ллється після прогрівання - вже по 50%, 75% чи 100% тарифу.
Якщо правильна друга версія, тоді використання 4-тарифного лічильника цілком зрозуміло.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

я для себе розуміла , що повинна діяти по першій версії.
Записаний

Влад

• Гість

Я вже писав, що у нашому будинку було оголошення ЖЕКу щодо відключення горводи за приписом Київенерго і на Інтернет сайті http://www.chernovetskomu.net/news/view/843 я побачив це про наш будинок. Але зараз горяча вода є! Що це? Помилка?
Записаний

Saab

• Гість

"Київенерго" припинило відключати воду і вимагає повернути борг
http://kiev.pravda.com.ua/news/4a85660a0afa8/
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Відповідаю на "6 Тетяна Academia - Київ - Україна 2009-08-14 16:38:37" === Правильна друга версія. Якщо після 2 хвилин температура досягла величини, при якій послуга оплачується частково або повністю, то відповідно лічильник рознесе обсяги використаної води у одну з трьох комірок пам\\\'яті, які тарифікуються. Фактично цей механізм дозволяє боротися з недогрівом, що виникає внаслідок відсутності циркуляційного (зворотнього) трубопроводу в мережі ГВП, і є характерним для більшості будинків м. Києва. Також з недогрівом взагалі, відповідно до Правил, затверджених постановою КМУ № 630.
Записаний

Волдимир

• Гість

2 Волдимир - Київ - Ukraine 2009-08-15 10:36:58 2 дн назад
Для "6 Тетяна Academia - Київ - Україна 2009-08-14 16:38:37"
Наскільки я розумію, обидві версії вірні, а яка вірна саме для Вас залежить від наявності лічильника з контролем якості(температури) гарячої води. Тобто, якщо лічильник є, вірна друга версія, якщо лічильниа нема, то вірна перша, Але у такому випадку Ви повинні викликати комісію с ЖЕК, яка складе відповідний акт, і тоді Ви можете не платити доти, доки постачальник(виконавець) не усуне недоліки і знову прийде до Вас з комісією, складе новий акт і тоді будете платити. Але мій досвід свідчує, що як тільки до мене приходе навіть сантехник за цією проблемою – в мене одразу ж з крана тече кип’яток. Установка лічильника з контролем температури вирішила питання. Тепер плачу декілька гривень на міс. Замість декількох сотен гривень.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email