'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго здоров\"я, Вікторе Івановичу. Мене образили \"Хар...  (Прочитано 2904 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

дзига

• Гість

Доброго здоров"я, Вікторе Івановичу. Мене образили "Харківзеленбуд", я звернулася листом з проханням обстежити дерево, яке 45 років тому посадили на ділянці пролягання каналізаційного відведення без дотримання будь яких норм. Цей красень тепер прорастає своїми всмоктуючими корінцями за поживою в оту трубу чим створює аварійні умови: пломбує отвір відведення і стічні води починають витікати в підвальне приміщення.В 2008 році тільки за серпень 8 разів викликали аварійну .В 2009 вже 8 разів прочищали її. От я і схотіла розібратися з тим деревом. Відповідь незабарилася. АКТ був підписаний комісією з 10 осіб. Серед них і моє призвище і підпис схожий на мій, але я їх не бачила, мене не попереджували про вихід поважного панства на об"єкт. У тому папері нічого про проблемне дерево, але вказали на 25 дерев, які підлягають знесенню. Для виконання тих робіт акту замало.Требо щей погодити з службою екології і получити ордер на кожне дерево. Для цього екологи запросили план розташування вибракованих дерев на місцевості, але їх ніхто не маркував, щей на подвірьї таких старих як у лісі.Тепер я повина зустрітися з виконробом . Віктаре Івановичу, підскажить як мені йому пояснити що підробка підпису - злочин. Чи в наший країні це не є злочин? І я даремно ображаюсь?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Підробка підпису є злочином. Маєте право подати заяву до прокуратури про порушення кримінальної справи за ознаками ст.ст. 190, 192, 366 Кримінального кодексу України.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email