'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: bav - Київ - Ukraine 2009-09-28 16:03:58 направив для розміщення в Нар  (Прочитано 3539 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

800 x 600, 57 кБ
bav - Київ - Ukraine 2009-09-28 16:03:58 направив для розміщення в Нарисах рішення відомої судді Букіної О.М. на предмет ознайомлення всією громадою. Переміщено сюди - http://io.ua/s82624 - Відома суддя Букіна О.В. повністю відмовила у задоволенні вимог споживача ЖКП до виконавця. Рішення цікаве своєю мотивувальною частиною. Це філософія Олени Миколаївни. Щось подібне вже було. (Коментар мій - В.І.)
У преамбулі автор пише: "Ось довго очікуване НЕЗАКОННЕ рішення (для нарисів), в якому все спотворено і мене зроблено ще й винуватим! мої оферти і протоколи розбіжностей суд просто проігнорував!!! Чекатиму на Ваші (і інших форумчан) поради (крім апеляції) та зауваження."
На фото - суддя Букіна О.В.Напрочуд симпатична, елегантна, у приватному спілкуванні - доброзичлива, молода, ввічлива, гарно освічена. Однак, її рішення не відповідає позитивному образу. Можливо, відвідувачі Форуму побажають покритикувати суддю та допомогти порадами постраждалому bav?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вибачаюсь, в одному місці помилився, замість О.В. слід читати О.М.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email