'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Пам\\\'ятаєте, як ДП \"Укрметтестстандарт\" одним махом заб  (Прочитано 3585 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Пам\\\'ятаєте, як ДП "Укрметтестстандарт" одним махом забракувало мені 4 теплолічильники за результатами чергової повірки? Вердикт був таким - негерметичність корпусу, лічильник непридатний. Але ж на протязі останніх 3-х років міжповірочного інтервалу у кожному з забракованих лічильників жодних ознак витікання не було, вони навіть не запотівали.
Після цого я звернувся до виробника - Луцького ВАТ "Електротермометрія" через його представництво у Києві. Мені обміняли лічильники на нові з доплатою по 50 грн.
ВИСНОВОК: замість витрат часу та грошових коштів на транспортування і повірку водолічильників чи не краще їх просто раз у 3 роки замінити на нові? З доплатою, яка практично дорівнює вартості повірки плюс транспортування.
Для довідок:
Київське представництво ВАТ "Електротермометрія" (ТОВ "КиївЕлектротермометрія") знаходиться за адресою вул. А. Ахматової, 35-Б, тел./факс 575-84-20, 575-84-24. Найближча станція метро - "Позняки". Звідти до представництва можна дістатися пішки за 10 хвилин (через ринок).
Там можна також замовити водолічильники, теплолічильники, фільтри, клапани. Зокрема, квартирний компактний теплолічильник ТЛ-1 (Ду-15) коштує 1400 грн. Водолічильник з імпульсним виходом - 130 грн. Ціни чи не найкращі в м. Києві. Актаріс-Україна продає дорожче, а раніше у нього конкурентів не було.
Записаний

Олександр

• Гість

А обміняли вони через те, що лічильники були офіційно забраковані? Хоча теж дивно - гарантія мабуть скінчилась?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Ні, не тому що. Будь-який лічильник Луцького виробництва, що потребує ремонту, обміняють. Можна замовити і ремонт, але вартість буде така сама.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email