'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Відбулось перше засідання справи по тарифах по суті.  (Прочитано 3568 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Сорока

• Гість

Відбулось перше засідання справи по тарифах по суті.

Відбулося перше засідання Шевченківського суду м. Києва за позовом Віталія Кличка до КМДА щодо незаконності розпоряджень в.о. голови КМДА А.Голубченка від 29.04.09.
На засіданні розглянуто усі клопотання, які були у сторін та залучено усі необхідні докази. До позову Кличка у якості третіх осіб приєдналось більше 20 громадян столиці ,
що не погоджуються платити за незаконними тарифами. Натомість з боку КМДА до справи приєдналась АК «Київенерго», яка не заявила про самостійні вимоги. Тому не зрозуміло, яку позицію компанія збирається відстоювати у суді, адже "Київенерго" є виробником житлово-коммунальних послуг, а не є їх виконавцем. В той час, як тарифи затверджуються саме для виконавців коммунальних послуг - про це чітко вказано в законодавстві. Наступне засідання суду відбудеться 8 жовтня 2009 об 11:00.
У Блоці Кличка вважають, що у суду є всі підстави для задоволення позовних вимог та скасування розпоряджень Голубченка.

http://klichko.org/38/news_1307/vidbulos-pershe-zasidannya-spravy-po-taryfah-po-suti.html
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую за повідомлення. З огляду на те, що у моїй справі за позовом до Черновецького, КМР, КМДА (на головній сторінці сайту) серед інших розглядаються аналогічні вимоги (наступне судове засідання призначене на 05.11.2009 р. під головуанням судді Савицького О.А.), я приєднуюсь до позову Віталія Кличка і подаю заяву до суду про вступ у якості третьої особи без самостійних вимог. Приєднаються також ряд ЖБК та ОСББ, інтереси яких я представляю.
Щодо Київенерго - воно має право виступити у такій самій якості, як третя особа без самостійних вимог, оскільки оспорювані рішення стосуються його інтересів, як господарюючого суб\\\'єкта.
Слід мати на увазі, що без публікації оголошення в газеті "Хрещатик" доля будь-якого рішення суду (у формі постанови) буде висіти на волосинці. Після стадії апеляційного оскарження подає касаційну скаргу ДарТЕЦ, яка не залучена до справи, і КААС скасує рішення обох інстанцій. Ми вже це проходили на прикладі справи за позовом ОСББ "Престиж" (почитайте в Нарисах цього сайту). Справа повертається знову в першу інстанцію.
Нам це потрібно?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Шановний колего! Ви не могли б повідомити номер справи, яку розглядає суддя Остапенко за позовом Віталія Кличка? У заяві від третьої особи цей реквізит необхідно зазначати.
Записаний

Сорока

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу, якщо ця просьба була адресована мені, то повідомляю, що я, на жаль, не маю ніякого відношення до юриспруденції.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю
На 2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-09-30 13:32:07
« Reply #4 : 30 Вересня 2009, 20:59:06 »

На 2 gro-za - Київ - Ukraine 2009-09-30 13:32:07
Вікторе Івановичу, ось які відомості ми знайшли в Інтернеті про № справи та ПІБ судді у справі Кличка: http://kiyany.obozrevatel.com/news/2009/7/15/55299.htm
«ОБРАЗЕЦ ЗАЯВЛЕНИЯ
Шевченківський районний суд м. Києва
м. Київ, вул. Смирнова-Ласточкіна, 10-б
Судді Волошину В.О.
адміністративна справа № 2а – 2292/09 за
позовом Кличка В.В. до Київської міської
державної адміністрації про визнання дій
неправомірними та скасування розпоряджень
прізвище, ім’я, по-батькові особи, що подає
заяву
адреса
контакти (телефон, електронна адреса)
ЗАЯВА
про вступ у справу третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача...»
І далі текст заяви.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую за Вашу турботу. Ви мені зекономили зайву поїздку до суду, щоб дізнаватися через канцелярію.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email