'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: http://io.ua/s82907 - З домофонщиками будуть розбиратися в суді.  (Прочитано 3760 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

http://io.ua/s82907 - З домофонщиками будуть розбиратися в суді.
Позов про захист прав споживача житлово-комунальних послуг і визнання недійсними договорів на монтаж та технічне обслуговування домофонних систем.
Попередні редакції позовної заяви з Форуму видалені, а остання перенесена в Нариси.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Слід би уточнити дату подання нової редакції позову до суду.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
01/10/2009 року
« Reply #2 : 02 Жовтня 2009, 17:51:31 »

01/10/2009 року
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
строк був до 02.10.2009
« Reply #3 : 02 Жовтня 2009, 17:52:04 »

строк був до 02.10.2009
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

А тепер мені треба буде "відпочити та погріба покопати"
Як не дивно, але не за горами 07 жовтня і зустріч з незрівнянною пані Калініченко.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Отримала сьогодні третій лист від голови Солом`янського суду.
ВІдповідь на скаргу, що не пущали знайомитись з матеріалами справи в неприйомний день.
В. Побережний повідомляє, що "обмежений час прийому відвідувачів в цивільній канцелярії стосується не ознайомлення з матеріалами справи, а прийому відвідувачів з інших питань".
Залишається ще раз сходити до канцелярії в неприймальний час і щоб охоронець перекрив мені дорогу.
Тоді можна писати скаргу до ДСА.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

А з яких ще питань канцелярія у цивільних справах приймає відвідувачів? Щось я не пригадую інших питань, крім ознайомлення з матеріалами справ. Решту питань вирішують інші канцелярії. Вважаю, що до голови суду слід ще раз звернутися за уточненням. А крім того, просити пояснити, чому, незважаючи на позицію голови, у Солом\\\'янському районному суді м. Києва на обох його площадках канцелярії у цивільних справах відкриті для відвідувачів з будь-яких питань, у тому числі з поставленого, лише протягом половини робочого часу.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

А ще з видачі виконавчих листів і засвідчених копій рішень
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
Звіт стосовно перших двох скарг:
« Reply #8 : 02 Жовтня 2009, 19:41:16 »

1. Щодо позиції секретаря:"ждите 3 дня, пока сделаю копию звукозкписи, и 3 дня, пока сдам дело в канцелярию".
Л. Шереметьєва повдомила, що я неодноразово знайомилась з матеріалами справи і отримувала копії. І перешкод мені не чинилось.
Щодо несвоєчасної здачі справ - це викликано великою навантаженістю суддів.
В план роботи суду включене питання повторного вивчення документів . Секретарю вказано на недопущення порушень та дотримання вимог закону.
Відписка. От 07.10 і побачимо швидкість виготовлення копій і здачі справи.

Повідомили,
Отримана відповідь на скаргу про про перевантаженість і несвоєчасне на несвоєчас
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

2. Щодо неналежної якості звукозапису окремих фрагментів судових засідань .
Л. Шереметьєва повдомила, що шляхом прослуховування технічного запису встановлено, що рівень звуку якісний та чіткий. Що стосується вимоги надати копії документів про проходження секретарем навчання для роботи з Оберігом - ці документи є внутрішніми і видаватись не можуть.
Тут всі підстави не чекати наступного засідання, а скаржитись до ДСА.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

В повідомленні 8 Тетяна Academia - Київ - Україна 2009-10-02 19:41:16
два останні рядки - редакційний брак.Прошу їх видалити.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

У мене немає технічної можливості редагувати повідомлення, автором яких не являюсь. Можу лише їх видалити з тих чи інших міркувань, про що повідомляю (якщо це не повтор). Пропоную Вам розмістити виправлений текст повідомлення № 8 (звичайно, йому автоматично буде присвоєний інший номер). А потім № 8 видалю.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На коментар: 7 Тетяна Academia - Київ - Україна2009-10-02 19:29:42 29 мин назад. А ще з видачі виконавчих листів і засвідчених копій рішень.
===============================================
Не доводилося спостерігати черг за цими документами. Крім того, у неприйомні години їх не видають. Щось тут не так.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
« Reply #13 : 02 Жовтня 2009, 20:06:42 »

1. Щодо позиції секретаря:"ждите 3 дня, пока сделаю копию звукозкписи, и 3 дня, пока сдам дело в канцелярию".
Л. Шереметьєва повдомила, що я неодноразово знайомилась з матеріалами справи і отримувала копії. І перешкод мені не чинилось.
Щодо несвоєчасної здачі справ - це викликано великою навантаженістю суддів.
В план роботи суду включене питання повторного вивчення документів . Секретарю вказано на недопущення порушень та дотримання вимог закону.
Відписка. От 07.10 і побачимо швидкість виготовлення копій і здачі справи.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email