'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Ми з Вами завтра побачимося на засі  (Прочитано 2916 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Влад

• Гість

Вікторе Івановичу! Ми з Вами завтра побачимося на засіданні у судді Волошина Кличко проти КМДА о 11-00. Якщо можна Вам прийти раніше, то ми порішали би питання щодо копії судового рішення, яке ми не можемо забрати у помічника!
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Мені надіслали поштою завірену копію постанови у справі № 2а-166/2007 - http://io.ua/s15831 - Текст постанови 05 липня 2007 року Шевченківського районного суду м. Києва у справі про тарифи на ЖКП.
Я Вам її урочисто передам завтра. "Если долго мучиться - что-нибудь получится!". А. Пугачова.
Записаний

Влад

• Гість

До зустрічі! Дуже радий буду Вас побачити!
Записаний

Олександр

• Гість

Справа у тому, що ми з Вами, Вікторе Івановичу, ще 17.09.2009 у Шевченківському суді замовляли РАЗОМ саме цю копію. І я вже писав про те, що 08 жовтня Вам перезвоню зранку, щоб домовитись про передачу цієї копії мені (копію сплаченої квитанції я візьму з собою).
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Олександре, після нашої розмови я упевнився, що ця копія замовлялася саме для Вас. Прошу принести з собою зареєстрований примірник заяви в обмін на копію постанови суду.
А з Владом будемо продовжувати розшуки.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email