'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, 2009.09.26 08:57 http://fileshare.in.ua/2815783 Ви розміс...  (Прочитано 3127 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Вікторе Івановичу, 2009.09.26 08:57 http://fileshare.in.ua/2815783 Ви розмістили алгоритм формування тарифів КМУ-560 (protected).xls. Я чомусь не можу його скачати та подивитися, тому не могли б Ви сказати, це Ваш старий алгоритм, чи Ви створили новий? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тільки що перевірив, файл можна скачати безкоштовано і безпроблемно. Можливо, Ви не дотрималися інструкції файлообмінника. Вибирайте безкоштовний варіант та повільну швидкість. Цьому алгоритму в суботу буде 100 років, образно кажучи, і його можна застосовувати до правовідносин, що діяли до 20.05.2009 р. (постанова КМУ № 560 саме від цієї дати втратила чинність на підставі постановим КМУ № 529). За новим Порядком формування тарифів на утримання будинків, споруд та прибудинкових територій, затвердженим постановою КМУ № 529, зменшена кількість розрахункових формул, у деякі формули внесені зміни. Я не займався поки-що приведенням попереднього алгоритму у відповідність до нової постанови, бо не було судових справ і суперечок з ЖЕО з приводу формування тарифу після набрання чинності останньою постановою. Втім, ця робота нескладна для користувачів офісної програми Excel. Якщо для Вас новий алгоритм є актуальним, то може Ви б погодилися внести необхідні зміни до мого алгоритму, а потім оприлюднити результат. Вважаю, що зацікавлені споживачі компослуг будуть Вам вдячні наперед і на довгі роки.
Записаний

pobeda

• Гість

Дякую. Я ще не дуже добре знаю програму Excel (за що мені дуже соромно) і тільки намагаюсь розібратись з нею, але як тільки розберусь і внесу зміни до Вашого алгоритму, обов’язково оприлюдню результат.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Дякую наперед.
« Reply #3 : 10 Жовтня 2009, 15:15:12 »

Дякую наперед.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email