'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: І от що я виявила у справі №2а-57/09 : до справи долучалися...  (Прочитано 2854 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Эллочка

• Гість

І от що я виявила у справі №2а-57/09 : до справи долучалися раніше довіреності від КМДА, які підписував Черновецький Л., є одна із факсимільним відтворенням його підпису, а є одна з підписом Голубченко як в.о.. А от у вересні 2009р. до справи приєднав Савицький О. довіреність за №225-кр-941 від 21.09.09р., видану Довгим О.С., як секретарем КМР, від імені ради на представництво її інтересів у суді Сергієм Миколайовичем Тхорик (а.с.262). Але ж у ст.50 Закону "Про місцеве самоврядування в Україні" не передбачено що секретар міськради має повноваження представляти інтереси КМР у суді, від імені ради видавати довіреності. Якщо такі повноваження Довгий О.С. бажає мати, то для цього має бути рішення КМР.
Мені відомо про випадок коли не можливо було виконати рішення суду з-за того, що при розгляді справи брав участь з неналежною довіреністю представник сторони, а також випадок коли рішення суду було скасовано касаційною інстанцією з -за того, що при розгляді справи представник сторони не мав належним чином оформленої довіреності . Раніше я акцентувала Вашу увагу на Розпорядження Черновецького Л. від 05.06.06р. №64/251, яке приховується. А п.1.3. того розпорядження голови КМР дає Довгому О. право видавати довіреності від імені КМР. Я ж намагаюся скасувати той п.1.3. (справа 2а-228/09 у Малинникова О. призначена на 15.10.09р.). Вважаю, що такі довіреності суперечать ЦК України, є проявом порушення Довгим О. присяги, що передбачена у ст.11 Закону «Про службу в органах місцевого самоврядування». Як Ви, шановний Віктор Іванович, прореагуєте на ту довіреність, що на а.с.262 справи №2а-57/09 за Вашим позовом? Дякую за відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую за повідомлення. Дивно, як з\\\'явилася довіреність С.М. Тхорика? Адже до цього часу представники Київради не приймали участі в судових засіданнях. Доведеться мені ретельно перевірити довіреності також від КМДА. Вашу думку поділяю і бажаю Вам виграти справу № 2а-228/09. Ваш позов був би не зайвим на цьому сайті. Запрошую викласти його.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email