'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу! Останнім часом на форумі докладно в...  (Прочитано 3065 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість

Вікторе Івановичу! Останнім часом на форумі докладно висвітлена тема договорів про тепло- водопостачання та догляду за будинками. А яким чином правильно врегулювати відносини по газо- та електропостачанню? Я знаю, що і ці теми висвітлювалися тут, але, нажаль, повідомлення у форумі не мають фіксованих посилань, тому навіть використовуючи кеш Google, я не зміг отримати більшість наявної інформації з форуму.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слід укласти окремі договори з Київенерго та з Київгазом. Це їх виключна компетенція, і вони не відмовляються.
Записаний

bav

• Гість

Київгаз мені письмово відмовив, відіслав до балансоутримувача (якщо немає лічильника).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Для чого тоді договір, якщо немає лічильника газу? І суми смішні.
Записаний

Андрей

• Гість

А яким чином платити за газ без договору? Через ГІОЦ? (Лічильника дійсно немає, і суми смішні).
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Платити на рахунок ГІОЦ взагалі нічого не потрібно. Я багато разів наголошував, у тому числі на даному сайті, що ГІОЦ не є для мешканців (крім Черновецького) виконавцем послуг. Платити за послуги комусь, хто ці послуги не надає, може тільки зомбована особа. А чому Ви не платите мені? Я також ніяких житлово-комунальних послуг нікому не надаю! Тоді чим я гірший, ніж ГІОЦ?
Платити слід балансоутримувачу, або згідно з договором, іншій особі - виконавцю послуг. Крім того, письмову відмову Київгазу при бажанні також можна оскаржити. Оскільки ціна питання - копійки, то платіть за цю послугу, як до речі і за інші, виключно балансоутримувачеву. І забудьте про ГІОЦ, як про страшний сон, назавжди!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email