Знову Воля-Кабель докучає ...
====================
15 жовтня 2009 р. На адресу
abonents@voliacable.com Шановні керівники компанії "Воля-Кабель"!
Висловлюю Вам свою претензію щодо неналежної реакції Вашого персоналу у вирішенні питання - чи проплатив я за користування Вашими послугами по договору № ***631? Ось що я сьогодні отримав:
Перше повідомлення:
========================================================
Шановний абоненте Куля Віктор Іванович!
Послуга "Інтернет" Договір ***631 Пакет Цифровой старт/до2Мбит(116)
Електронна адреса: ****@voliacable.com
Дякуємо, що Ви користуєтесь нашими послугами!
Повідомляємо Вам про те, що на Ваш особовий рахунок станом на 15-10-2009 00:00 не надійшла оплата за квитанцією № 180226134, підтверджену Вами 07-10-2009.
У разі ненадходження коштів протягом 2-х діб, надання послуги може бути призупинено. З метою уникнення небажаного блокування послуги, просимо надіслати копію квитанції факсом 207-35-83 або зателефонувати за номером 541-90-10, чи звернутись до найближчого контакт-центру з квитанцією про сплату.
Адреси контакт-центрів
http://www.volia.com/support/contactsЗ повагою, абонентський відділ.
--------------------------------------------
Друге повідомлення:
========================================================
Шановний абоненте Куля Віктор Іванович!
Послуга "Цифровое ТВ" Договір ***631 Пакет Україна і світ (210)
Електронна адреса: ****@voliacable.com
Дякуємо, що Ви користуєтесь нашими послугами!
Повідомляємо Вам про те, що на Ваш особовий рахунок станом на 15-10-2009 00:00 не надійшла оплата за квитанцією № 180223228, підтверджену Вами 07-10-2009.
У разі ненадходження коштів протягом 2-х діб, надання послуги може бути призупинено. З метою уникнення небажаного блокування послуги, просимо надіслати копію квитанції факсом 207-35-83 або зателефонувати за номером 541-90-20, чи звернутись до найближчого контакт-центру з квитанцією про сплату. Адреси контакт-центрів
http://www.volia.com/support/contactsЗ повагою, абонентський відділ.
--------------------------------------------
=======================================================
Однак, надана Вами інформація не відповідає дійсності. Оплату я здійснив по обох квитанціях через iBox відповідно до рекомендацій Вашого сайту. Вимушений був сьогодні витрачати свій час, протягом 30 хвилин додзвонюватися за вказаними телефонами, потім передати по факсу 207-35-83 чеки у підтвердження оплати на 50 грн. за послуги Інтернету та 45 грн. за цифрове ТБ.
У мене просте питання - чому Ваша компанія не може відрегулювати свої відносини з платіжними системами у такий спосіб, щоб не завдавати зайвого клопоту абонентам? Чи це є однією з основних засад Вашої діяльності? Прошу Вас, дати конкретну відповідь з посиланнями на норми права.
Крім того, висловлюю свою претензію Вашому працівникові по імені Андрій, який відповідав на мою претензію потелефону 541-90-20. Протягом 20 хвилин він не зміг збагнути суть моєї претензії, а замість цього пояснював мені, доктору наук, громадському правозахисникові, як працює банківська система в Україні. І зупинити його словоблуддя було неможливо.
Нарешті, він повідомив, що питання не належить до його компетенції і порекомендував звернутися за електронною адресою
abonents@voliacable.com . Але ж це можна було повідомити протягом 30 секунд розмови!
На цю претензію прошу також дати аргументовану відповідь, з посиланням на ЗУ "Про захист прав споживачів".
Наперед дякую за розуміння і сподіваюсь на Ваші конкретні дії для уникнення подібних конфліктів у подальшому.
Можливо, на Вашому порталі слід внести доповнення до інструкцій щодо порядку оплати. Наприклад, такого змісту, що у разі оплати не через банківську установу, а через іншу платіжну систему, підтверджувати факт оплати послуг відповідно до номерів отриманих повідомлень не потрібно. Але тоді яким чином повідомляти?
А щодо поведінки Андрія - прошу провести з ним бесіду-інструктаж, як слід вести ділові переговори та економити час абонентів, що звертаються за рекомендованими Вами телефонами. Якщо для вирішення поставленого питання я вимушений витратити 20 хвилин свого дорогоцінного часу, то наступного разу пропоную вирішувати подібні суперечки протягом однієї хвилини. Чому дорогоцінного - зрозумієте з подальшого. Це у Ваших можливостях.
Принагідно повідомляю адресу свого персонального сайту:
http://gro-za.io.ua Це звернення оприлюднене на Форумі даного сайту. Якщо надійде відповідь, то вона також буде розміщена у відповідній гілці Форуму.
З повагою, Ваш абонент.