'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго здоров»я, Вікторе Івановичу, ваша ласка, нагад  (Прочитано 2986 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Дзига

• Гість

Доброго здоров»я, Вікторе Івановичу, ваша ласка, нагадайте як Ви розраховуєтесь за тепло , кому Ви сплачуєте за цю послугу. Десь промайнула Ваша інформація,та я не занотувала. Тепер не можу її знайти.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість
Може, Вам допоможе моя відповідь
« Reply #1 : 16 Жовтня 2009, 19:01:19 »

Може, Вам допоможе моя відповідь
ник - Артемівськ - Ukraine 2009-10-16 15:03:28
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У нас з Вами дещо відрізняється статус теплопостачальних організацій. Наскільки мені відомо, КП "Харківські тепломережі" визначені виробником і виконавцем послуг з ЦО та ГВП у Вашому місті. Тому, очевидно, балансоутримувачі будинків, керуючись нормами ст. 29 ЗУ "Про житлово-комунальні послуги", уповноважили це КП на укладання Типових договорів з мешканцями багатоквартирних будинків на надання зазначених послуг.
У нас по-іншому. Виробники та виконавці послуг у м. Києві не визначені. Були дві спроби міської влади визначити у цій якості Київенерго, а щодо ХВП - Київводоканал. Обидві спроби провалилися, я оскаржив відповідні розпорядження КМДА та рішення Київради у суді. Суд визнав їх незаконними і скасував. З тих пір влада вже не намагалася обійти закон у цьому питанні. Різниця між нами в тому, що виробники товарної продукції - теплоенергії та питної води - не належать до підприємств комунальної форми власності. І міська влада не може визначати їх статус, як виконавця послуг, своїми нормативно-правововими актами.
Тому залишається загальна норма, встановлена зазначеним Законом - балансоутримувач надає послуги власними силами, або домовляється з іншим виконавцем. Наш балансоутримувач формально провів конкурс серед таких же самих, як і він, комунальних підприємств району, не уповноважених утримувати будинки на своєму балансі. Ці комунальні підприємства тепер є виконавцями послуг. От з одним із таких - КП "Індустріальне" - у мене і у моїх родичів встановлені договірні відносини. І платимо за комунальні посуги на поточний рахунок цього КП відповідно до умов договорів.
Усі задоволені!
Записаний

Дзига

• Гість

Дякую Вам, Вікторе Івановичу, зрозуміло. Дякую і Тетяні Аcademia за небайдуже ставлення до запитів форумчан. Приємно заходити на форум.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email