'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Продовження теми \"Добігли домофонщики і до нашого буди...  (Прочитано 2815 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Продовження теми "Добігли домофонщики і до нашого будинку". Досудовий етап завершено. В другій своїй відповіді домофонщики запропонували мені вже три ключі. Мале спасибі.
В попередній серії, 11-13 вересня ми відбивали рейдерську атаку і викликали міліцію. Що сталось за цей час:
1. Оскаржена до суду постанова Солом`янського РУ ГУ МВС України про відмову відкрити щодо ТОВ Укрбудсвіт кримінальну справу.
2. Кілька разів поспілкувалась з співробітниками Солом`янського РУ ГУ МВС України. Думаю, що конструктивно.
3. Ініціатор домофону провела ще одні збори. З хуліганством, криками і сварками. Я цього щастя не чула, працювала. І зовсім нічого не втратила.
4. Домофонщики включили домофон. Я користуюсь зробленими в ключовій майстерні копіямі ключів. Працюють.
5. Виявила на дверях будинку об`яву про домофонні збори за підписом "Адміністрація КП Чоколівське". Направила їм заяву з запитом, чи є КП Чоколівське автором оголошення і чи має якесь відношення до цієї справи. І ще з запитом - чи виконувалось включення домофону під контролем КП Чоколівське. Почекаємо відповіді. Цікаво, чи захочуть вони втручатися в цю кашу...
6. За фактом включення домофону і створення перешкоди в користуванні власністю складений акт. Два екземпляра акту з претензією направлені домофонщикам. З проханням підписати і повернути належним чином оформлений екземпляр. Розумію, що не повернуть.
З цього ж приводу подані звернення до Солом`янського РУ ГУ МВС України.
6. Направила копії позовної заяви домофонщикам і Івасюк.
7. Отримала відписку КП Чоколівське на мою вимогу взяти вхідні двері під контроль і скласти адмін. протокол щодо домофонщиків і Івасюк по ст. 150 КУАП. Почекаю відписку ще на мій лист з запитом - і можна буде пакетом оскаржувати. ВІдповіді мені готує той юрист, з яким ми спілкувалися в суді. То оскаржувати буде що.

Локальна перемога - до двох сусідок, разом з якими ми працювали, звернулися домофонщики. І їм надано безоплатно по п`ять електронних ключів. Мені теж вже пропонують п`ять ключів. Та це вже в суді.
Зібрані докази про створення перешкоди в користуванні власністю.Є підстави збільшувати позовні вимоги. Далі звітуватиму про судовий етап суперечки.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Тетяно Іванівно! Цікаво і повчально. Кожен з нас на своєму місці повинен робити вклад на утвердження законності і правопорядку навколо нас та показувати приклад іншим. Ніякі тіньові структури і їх троянські конячки не повинні відчувати себе безкарними у разі порушення закону. А потім вже боротися зі злочинною владою, якщо сил вистачить.
Я бажаю Вам цілковитої перемоги у боротьбі з агресивними домофонними шахраями. Справа не у вартості електронних ключів, а в ухиленні від відповідальності за утримання будинку з боку КП "Чоколівське", яке "виграло" конкурс на кращу пропозицію по обслуговуванню будинків Вашого мікрорайону. Вам слід було залучити це КП у якості другого, а може й першого, віповідача.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Про вартість тих ключів дійсно не йдеться. Мова про правосвідомість громадян держави, які починають заходитись люттю, коли повідомляєш: "Мені потрібно двадцять ключів". Мова про агресивних домофонних шахраїв, які на початку конфлікту відмахнулися від вимоги власників надати безоплатно по 5 ключів. Відповідь: "Ось вам з барської ласки один ключ - і не рипайтесь". А коли запахло смаленим, коли потрібно стало "розбити" нашу команду - забігали самі. І приїхали, і ключі привезли. І погодились одній сусідці ключі віддати без її підпису під "відмовою від претензій". Тренуємо.
А щодо КП Чоколівське - згодна. Треба. КП Чоколівське вважає, що "мешканці як домовились - а ми тут ні до чого". Ось отримаю відписку та можна буде ще один позов подати. На виконавця послуг.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email