'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: На Дзига - Харків - Ukraine 2009-10-20 21:23:35 та Дзига - Харків - Ukrain...  (Прочитано 3392 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю

На Дзига - Харків - Ukraine 2009-10-20 21:23:35 та Дзига - Харків - Ukraine 2009-10-20 22:37:45
Шановна, Дзиґа! Я зрозумів хід Ваших думок. І приклад нарахувань навів для тих, хто ще не має теплолічільника, щоб мали «інформацію для роздумів». Стосовно совісті тепловиробників, то совісті нема у влади, яка затвердила тириф. Та це вже інша тема.
Я цей сезон буду ще без квартирного теплолічільника та інформацію вже збираю далі будемо обраховувати варіанти .
« Ящик» мій unk-yurij@yandex.ru , якщо чімось можете поділитись , буду вдячний.
Доречі , Віктор Іванович назвав виробника, я знайшов сайт цього виробника http://au.ua
Там можна знайти багато про лічільники.
Вибачте що відповідь забарилася. Просто я не кожен день на форумі.
Юрій
Записаний

Дзига

• Гість

Добрий день ,я щось не розумію: а навіщо вам встановлювати лічильника на квартиру коли у вашому будинку вже стоїть лічильник тепла? Вам тільки потрібно привести до ладу опалювальну систему в квартирі ( якщо старі батареї замінити на нові, встановити байпаси, ,вентелі,які перекривають в разі потреби подачу теплоносія до батареї, приладнати розподілювачі тепла на кожну батарею) Бажано переконати своїх сусідів в проведенні таких заходів в їх квартирах. Підрахунок спожитої теплової енергії будете проводити за показанням будинкового лічильника і сумою показань ваших розподілювачів тепла.
Такі дії допоможуть Вам заощадити не малі гроші.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вибачте, те, що Ви пропонуєте, практично неможливо здійснити у нашій країні. Щоб умовити сусідів купити та встановити розподілювачі обліку, буде потрібно докласти не менших зусиль, ніж загітувати електорат вибрати собі певного президента. Крім того, необхідна авторизована сервісна організація, яка забезпечить облік показань кожного розподілювача, та виконає відповідні розрахунки кількості спожитої теплоенергії по кожній квартирі, як це робиться в західноєвропейських країнах. І ще не факт, що усі власники квартир будуть допускати працівників сервісу до своєї квартири, щоб зафіксувати показання розподілювачів. А дистанційних систем у нас взагалі немає. Крім того, слід взяти до уваги, що радіатори у різних квартирах неоднакові по конструкції та тепловіддачі, що вимагає застосування різних монтажних комплектів і різних коєфіцієнтів перерахунку показань в одиниці тепла. Розподілювачі в Україні взагалі дефіцит, організовано не завозяться. Я особисто діставав у Болгарії. Тобто, Ваша думка утопічна.
На даний час альтернативи квартирному теплолічильнику з розподілювачами обліку (для вертикальних систем подачі теплоносія) не існує. Розподілювачі, на жаль, доводиться не купувати, а діставати, як в СРСР. А при горизонтальній системі потрібен лише один лічильник тепла (без розподілювачів). На жаль, їх ціна штучно завищена. Це копійчана електроніка, але китайці чомусь не здогадалися нас ощасливити.
Записаний

Юрій Васильович

• Супермодератор
  • City: Бахмут (Артемівськ)
  • io_ua: Ник
    • Перегляд профілю
на 1 Дзига - Харків - Ukraine 2009-10-23
« Reply #3 : 23 Жовтня 2009, 14:21:10 »

на 1 Дзига - Харків - Ukraine 2009-10-23
Ви неуважні. я ж пояснював, що після установки байпасів і вентелів на кожний радіатор, я відключаю один з трьох радіаторів у квартирі практично всю зиму, ну то й що?! нараховане по показам загального лічільника розподіляється НА ВСІ КВАРТИРИ ПРОПОРЦІЙНО ДО ЇХ ПЛОЩ. дотого ж загальний лічільник рахує всі витрати, що є від відсутності або неналежного стану теплоізоляції труб системи опалювання будинку у підвалах та службових приміщеннях будинку а також витрати тепла на опалення під`їздів ( звичайно, якщо у під`їзді є радіатори, у нас є, і потужність радіаторів одного під`їзду дорівнює сумарній потужності радіаторів двокімнатної квартири).
тому загальний лічільник вирішує тільки ту проблему, що якщо Вам не постачають тепла то він і не нарахує. і все. а якщо постачають, то все нараховане розділять до сплати між усіма квартирами (звісно крім тих у кого автономка). тому в ідеалі потрібен квартирний лічільник.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email