'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Здравствуйте, 10 лет назад я купила квартиру и заключил  (Прочитано 3033 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Незнайка

• Гість

Здравствуйте, 10 лет назад я купила квартиру и заключила с ЖЭКом Договор на утрымання будынку та прыбудынковой территории. Лицевой счет на мне и я его не собиралась менять. Знаю, что есть новое Постановление КМУ в котором есть новый типовой Договор и требование, что ЖЭКи должны заключить новые Договора. Я пришла в ЖЭК и попросила просто заключить новый Договор, тот, который в соответствии с Постановлением должен сейчас действовать. Мне отказали, сказали, что я раньше, 10 лет тому заключила и хватит отрывать их от работы. Законно ли это и куда я могу пожаловаться, если они не правы?
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Подати до ЖЕКу письмову заяву в 2-х екз. (один з яких з проставленими на ньому вх. номером, датою і підписом того, хто прийняв заяву, лишиться у Вас як доказ) з вимогою укласти з Вами визначені законом договори. Якщо відмовляться - позов до суду.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Майте на увазі, що договори 10-річної, навіть 5-річної давнини втратили чинність на підставі прикінцевих положень ЗУ "Про житлово-комунальні послуги". Оце і є основний аргумент у Вашому випадку. А без звернення до суду, очевидно, Вам не обійтись. Ніяка інша інституція не допоможе.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email