'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Дивлюсь я на небо, та й думку гадаю...  (Прочитано 3276 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Дивлюсь я на небо, та й думку гадаю...
Домофонна тема, електромагнітний замок на дверях в під`їзді, створена перешкода в користуванні власністю. Отримала я ще одну постанову ДІМ Солом`янського РУ ГУ МВС України. "Кримінальну справу порушувати немає підстав". Знову оскаржуватиму до суду, додаватиму нові докази. І що далі?
Можна зрозуміти бабусь - сусідок. Сумно і страшно. Прийшло ось таке домофонне. Двері перекрило. І все. Ніяка міліція тебе не захистить. Про комунальників взагалі не йдеться. Я сама себе захистити здатна. Але дивишся навколо ...
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Дуже рада бачити на форумі шановних "Ольга та Л. П. - Київ - Ukraine". Ваші дописи, як на мене, завжди конкретні, грунтовні і зрозумілі. Дякую за поради, які від Вас отримувала. В свій час дуже знадобилися.
Записаний

Ольга та Л. П.

• *
    • Перегляд профілю

Дякуємо, Тетяно. Свого часу ми, як і багато інших громадян, теж опинилися в суді з глибоким переконанням у своїй правоті і повним нерозумінням того, як її доводити, що таке суд і як відбувається судовий процес. Тож завжди дуже співчуваємо новачкам і за можливості намагаємось хоч якось зарадити й поділитися набутим досвідом, добре розуміючи, чого треба недосвідченій людині в такий ситуації. Своїми знаннями ми багато в чому завдячуємо Віктору Івановичу і його сайту. Ми намагаємось хоч іноді зекономити його час і сили — адже Віктору Івановичу значно легше просто поправляти неточності у роз’ясненнях і порадах форумчан, які ми даємо один одному, ніж писати власні розлогі настанови новачкам, які він при своїй великій завантаженості просто не в змозі давати, хоч і намагається це робити.

«І що далі?» — Як пише одна хороша людина (http://dali-bude.livejournal.com): «Далі буде. Бо ше так ніколи не було щоб ніяк не було».
І буде те, що всі ми з вами виборюємо, будуємо, про що мріємо... А крила, вони вже ростуть.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

Трошки не переможний сьогодні день... Апеляційний суд вирішив, що вартість нового авто - співмірне з позовом комунальників вартістю п`ять тисяч... І відмовили скасувати заяву про забезпечення позову.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email