'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу! Така проблема: коли купили...  (Прочитано 3257 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу! Така проблема: коли купили квартиру в ЖЕК приносили 2 копії договору купівлі-продажу, одна для паспортного стола, щоб прописатися, а друга копія для бухгалтерії. В квитанціях на оплату ЖКП, які приходять вказано прізвище особи, яка продала нам квартиру а не моє і, я так розумію № о/рахунку (який не змінювався) тієї людини. Але квитанції я оплачувала. Договори з ЖЕКом не підписувалися, зараз в процесі. Я збираюсь подавати позов до суду про перерахунок оплати за теплопостачання, але невпевнена. Адже в квитанціях стоїть не моє прізвище, чи не буде це підставою для відмови?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Це ще один доказ того, що оплачувати рахунки КП ГІОЦ КМДА не слід. Якби Ви платили безпосередньо балансоутримувачу будинку, то таких казусів не було б. А тепер доведеться звертатися до балансоутримувача з заявою про визнання грошових сум, сплачених Вами, а не колишнім власником квартири. Якщо такої довідки не отримаєте, то в позовній заяві про перерахунок доведеться додати відповідну вимогу.
Записаний

pobeda

• Гість

Так я згодна, це моя вина. Про свої права дізнаюсь з Вашого сайту і намагаюся робити так як Ви навчаєте. Тобто в цій заяві просити визнати гроші такими, що проплачені мною, чи як правильно викласти? Я не дуже розумію.
Записаний

pobeda

• Гість

І чи треба до цієї заяви додатки - квитанції, які я проплачувала? Дякую.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Визнати факт оплати послуг таким-то за такий-то місяць у сумі такій-то, і т.д. Додайте копії квитанцій.
Записаний

pobeda

• Гість
Дуже дякую. Тепер зрозуміло.
« Reply #5 : 29 Жовтня 2009, 11:37:40 »

Дуже дякую. Тепер зрозуміло.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email