'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Доброго дня шанований Вікторе Івановичу!  (Прочитано 2874 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

umbrella

• Гість

Доброго дня шанований Вікторе Івановичу!
Останнім часом на форумі дуже багато інформації, що не стосується тарифів та Вашої боротьби. У зв’язку із чим, я не можу знайти необхідну інформацію.
Прошу Вас роз’яснити, чи правильно я розумію наступне. Справа 8/131 була розглянута судом першої інстанції, Ваш позов задоволено; друга інстанція залишила без змін рішення першої; касаційна інстанція скасувала та направила на новий розгляд до ОАС міста Києва (не можу найти це рішення) в ОАС міста Києва їй присвоєно № 2а-8008/09/2670, а ОАС міста Києва направив цю справу до Шевченківського (№2а-57/09) ? На мою думку не складно. Поясніть будь-ласка.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Деякі уточнення. Це був не мій позов, а ОСББ "Престиж". При розгляді справи у першій інстанції (в ОАС м. Києва) я участі не приймав, представляли інтереси ОСББ юристи - помічники депутата ВР України Омельченка О.О. Мене пізніше запросили до участі у якості представника ОСББ на останній стадії апеляційного розгляду скарги КМДА в КААС. Ухвала ВАСУ викладена тут - http://io.ua/s78722 . Після повторного розгляду ОАС м. Києва направив справу до Шевченківського райсуду м. Києва за предметною підсудністю у відповідності з висновками ВАСУ. Шевченківський райсуд ще не розглядав цю справу, і невідомо, чи розписана вона комусь із суддів. Провадження у справі №2а-57/09, про яку Ви згадуєте, відкрито за моїм особистим позовом, який викладений на Головній сторінці сайту. Решта вірно. Справа ОСББ "Престиж" детально висвітлена в кількох "Нарисах" http://gro-za.io.ua/story.php цього сайту. Відповідні нариси легко знайти, якщо Ви користуєтеся браузером Opera, за ключовими словами "Престиж", "КААС", "ВАСУ" тощо.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email