'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу, у мне наступна проблема: д  (Прочитано 1851 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

ЖЕК

• Гість

Шановний Вікторе Івановичу, у мне наступна проблема: до мене сусідами заявлено позов про стягення матеріальної та моральної шкоди за залиття квартири. ЖЕК склав акт, яким документально визнав свою вину у прориві крану, вказавши, що затоплення сталося в наслідок встановлення цього крану "з технологічною помилкою" (і таке виявляється буває). В даній справі ЖЕК не є ні відповідачем, а ні третьою стороною, підскажіть, яким чином мені на попередньому судовому засіданні залучити ЖЕК співвідповідачем, якщо таке клопотання не заяве позивач. Таке клопотання можна заявити на попередньому судовому засіданні, чи це потрібно робити пізніше, що робити якщо суд мені у залученні співвідповідачем відмове? Чи можна мені заявити позов до ЖЕКу про відшкодування матеріальної шкоди у цьому ж процесі, чи потрібно його подавати окремо і просити обєднати справи? Наперед вдячний, за можливість скористатится Вашим досвідом.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

На попередньому судовому засіданні подайте відповідно до ст. 33 ЦПК України клопотання про заміну неналежного відповідача належним з доданим актом від ЖЕКу. У разі відхилення подайте клопотання про залучення співвідповідача. Обидва клопотання підготуйте заздалегідь. Якщо суд відхилить Ваші клопотання, то залишиться можливість пред\\\'явити регресний позов до ЖЕКу (у разі, якщо він є юридичною особою), а точніше - до балансоутримувача будинку.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email