'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Віктор Іванович, та відвідувачі форума! До Ва  (Прочитано 2661 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Alex

• Гість

Шановний Віктор Іванович, та відвідувачі форума! До Вас дуже мале запитання, якщо є змога дайте будь ласка відповідь. Мова йде про Розпорядження виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації ), а саме: в переліку будинків в яких необхідно виконати роботи по ремонту ліфтового обладнання (Додаток 2 до Розпорядження №862 від 30.07.2009 р.) є будинок в якому я мешкаю і вказан термін виконання робіт ремонту ліфта (який непрацює вже майже 2 місяці) в моєму будинку- серпень місяць 2009 р. Але з невідомих причин до цього часу ліфт не працює. Внесень будь-яких змін до цьго розпорядження не було. Питання: хто повинен нести відповідальність за невиконання цього розпорядження КМДА? До кого в першу чергу необхідно поскаржитися в цьому випадку? Завчасно дуже дякую за будь-яку відповідь.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Перш для все слід дізнатися, якій підрядній організації доручено виконати роботи по ремонту ліфта. Про це повинно бути відомо комунальному підприємству, на балансі якого перебуває будинок. Інше джерело інформації - управління ЖКГ районної держадміністрації. А далі можна звернутися до керівника ремонтної організації з запитом. Залежно від отриманої відповіді можна планувати наступні дії. Причина невиконання розпорядження КМДА може бути банальною - відсутність коштів. Куди вони поділися і де їх шукати - питання філософське.
Записаний

Alex

• Гість

Дякую Віктор Іванович! Для початку відправив звернення до начальника ЖЕКу, з запитом, чому не виконується Розпорядженнями виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації ), адже я оплачую комунальні послуги ( в які входить обслуговування ліфтів, електроенергія для ліфтів) навіть під час його довгострокового відключення .Маю надію на отримання відповіді від нього. Якщо буде цікаво, буду тримати усіх в курсі справи.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email