'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Хто цікавився бланком Типового договору про надання п  (Прочитано 2898 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Хто цікавився бланком Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, затвердженого постановою КМУ від 20 травня 2009 р. № 529 ?
Я його розмістив у файлообміннику http://upload.com.ua/get/901162374/
Формат Word. Буде видалений 22.12.2009 р.
Записаний

Андрей

• Гість

Вікторе Івановичу, зробив на дзеркалі розділ "Файли", де можна тримати такі документи. Цей документ вже там. Якщо схочете завантажувати файли самостійно, прошу написати мені на тимчасову адресу forgr610@drovalev.mail.ua З міркувань безпеки не можу опубліковати інструкцію по розміщенню файлів у відкритому доступі.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую, Андрію! Безпека повинна залишатися пріоритетом № 1. Я думаю, що у подальшому буду продовжувати користуватися відкритими файлообмінниками з обмеженим строком зберігання, а Ви будете, при наявності згоди, переносити відповідні файли у дзеркало. Про них буду повідомляти на Форумі. Щоб усі знали.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

На даний час мені б хотілося опублікувати алгоритми у виді електронних таблиць EXCEL для формування тарифів на різні види житлово-комунальних послуг, створені згідно з Порядками, затвердженими постановами КМУ №№ 955, 959, 560, 529 та ін. Таблиці можуть бути корисними для проведення контррозрахунків самими споживачами, які могли б використати їх у судових справах. Маю також унікальну інформацію про середньодобові показники температури зовнішнього повітря у м. Києві за кілька попередніх років. Корисні при обґрунтуванні незаконності нарахування плати за ЦО.
Записаний

Андрей

• Гість

Можна і так, але запропонований мною спосіб дещо простіший. Відправка відбувається через просту веб-форму у браузері, так само, як і на стандартний файлообмін. Єдине що, я не можу зробити цю сторінку публічною, щоб будь-хто не засмічував ресурс.
Процесс зі стандартними файлообмінниками я автоматизувати не зможу. Буду вимушений кожний файл обробляти вручну
Записаний

Mavka

• Гість

Виктор Иванович, спасибо за поддержку. Это уже вроде как хобби- отстаивать свои права. По поводу Ваших замечаний, хотела отметить что в своем встречном иске на их требования взыскать сумму долга, я как раз требовала заключить со мной договор на основе Типового, который есть в дополнениях к Порядку 630. Выходит, это было не правильно? Как теперь лучше поступить?

И еще вопрос. Есть ли где-то на форуме подобные аппеляционнные жалобы, которые можно взять за образец?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Добре. Тоді пропоную розмістити цю форму у файлообміннику під паролем, а пароль мені повідомити по телефону/факсу 457-40-72
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Питання вирішене. Нові надхоження розміщені - forgr.hmsite.net/file.php
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email