'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрый вечер Виктор Иванович и все уважаемые формучан  (Прочитано 2206 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Mavka

• Гість

510 x 680, 240 кБ
Добрый вечер Виктор Иванович и все уважаемые формучане. Сразу хочу поблагодарить вас, что вы есть. Имею следующий вопрос: 28 октября было вынесено решение судом ПИ (ТЭЦ по поводу стягнення боргу) по моему делу. Я подавала встречный позов, клопотання про вчинення процес.действий, пояснення

в тот же день я подала заяву ознакомиться с материалами дела. Ознакомилась 09 ноября, сфотографировала решение (мне его еще не выдали) собираюсь подавать апел.скаргу.

В протоколах полный бардак. Написано что в суде был представитель истца и моя ФИО, только в мужском роде, хотя я была ответчиком. В протоколе предварительного заседания написано, что представитель истца, предыдущий, которого на самом деле заменили.

На мое клопотання нет ухвалы

В квитанциях об уплате сбора и ИТО не моя фамилия

Можно ли использовать эти факты в апеляционной скарге?
и может есть образцы какие-то (я не юрист)

Заранее спасибо

попробую выложить фото решения
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Вам, очевидно, слід подати апеляційну скаргу. Посилатися при цьому на норми ЗУ "Про житлово-комунальні послуги" та "Про теплопостачання". Підкреслити, що теплопостачальна організація не може мати договірних відносин з мешканцями багатоквартирних будинків. Оспорити висновок суду про відсудність підстав для зустрічного позову. Паралельно слід звернутися з офертою (пропозицією) до балансоутримувача будинку про укладення Типових договорів, затверджених постановами КМУ №№ 630 та 529. У разі відмови, вирішити спір у суді. Відносно ТЕЦ - маєте можливість також подати позов про повернення зайво нарахованих коштів за ЦО і ГВП.
Майте на увазі, що само по собі питання не вирішиться, а кінцевий результат буде залежати від Вашої наполегливості, цілеспрямованості, рівня кваліфікації у предметній області та в юриспруденції. Кваліфікація підвищується у процесі вирішення конкретних справ.
Записаний

Mavka

• Гість

Виктор Иванович, спасибо за поддержку. Это уже вроде как хобби- отстаивать свои права. По поводу Ваших замечаний, хотела отметить что в своем встречном иске на их требования взыскать сумму долга, я как раз требовала заключить со мной договор на основе Типового, который есть в дополнениях к Порядку 630. Выходит, это было не правильно? Как теперь лучше поступить?

И еще вопрос. Есть ли где-то на форуме подобные аппеляционнные жалобы, которые можно взять за образец?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Ваша вимога була доречною і обґрунтованою. Але недоречними у нас залишаються судді, і чим далі від столиці, тим у більшій мірі. Нічого хорошого про Вашого суддю Головко О.В., з огляду на текст рішення, сказати не можу. Але не впадайте у відчай. Подавайте окремі позови, вони будуть розписані іншим суддям. Кількість перейде у якість. Через деякий час Ви зможете створити власне "правове поле", а потім все піде по накатаній доріжці. На жаль, при відсутності у нашому законодавстві прецедентного права, створювати прецеденти Вам доведеться власними силами і у власних інтересах. На цьому нелегкому шляху я бажаю Вам всіляких успіхів!
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Тексти апеляцйних скарг пошукайте в Нарисах. Якщо користуєтксь браузером Опера, то пошук у ньому здійснюється дуже просто. Можете також скористатися функцією "Пошук" дзеркала forgr.hmsite.net
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email