'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Про цивільний процес. Знайшла маленький секрет, як при  (Прочитано 2147 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Тетяна Academia

• Гість

Про цивільний процес. Знайшла маленький секрет, як примусити суддю приєднати до справи розшифрування технічного запису судового засідання. Пишемо "Зауваження до журналу судового засідання та технічного запису" (ст.199 ЦПК). В зауваженні зазначаємо: неправильні назви процесуальної дії, відсутність тестових записів, нерозбірливі фрагменти ... в залежності від кількості фактичних порушень... Додатком 1 до зауважень - журнал судового засідання (роздруківка з Оберіга), додатком 2 - власна розшифровка технічного запису з того ж Оберіга. Важливо - вкластися в терміни, які визначає ЦПК.
І нехай суддя постановляє ухвалу. Нехай відхиляє зауваження. А не розглянути - не може. Бо повернеться справа з Апеляційного суду на усунення недоліків (ст.297 ЦПК).
Я таким чином розшифровку 8 засідань додала до справи. В тому числі - легендарне серпневе, за участі Віктора Івановича, з фіксацією кривосуддя Калініченко (http://io.ua/s79782).
Суддя не в 5-денний термін, а перед самим відправленням справи до Апеляційного суду, таки зауваження розглянула і разом з ухвалою приєднала до справи.
А перші дві спроби - "Клопотання про посвідчення роздрукуваної розшифровки тех. запису" та "Клопотання про виготовлення копії тех. запису" результату не дали. Всі заяви, всі документи мені повернули, в справі і сліду не лишилося. Ось так.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо клопотання були зареєстровані в канцелярії суду, але не були розглянуті, або розглянуті з порушенням норм ЦПК, то на стадії розгляду апеляційної скарги вони можуть бути додані (ч. 2 ст. 303 ЦПК). Головуючий обов\\\'язково задасть таке питання.
Записаний

Тетяна Academia

• Гість

на це я і сподівалась. Клопотання реєструвала. Сьогодні перевірила справу. Мої зауваження з ухвалою "відхилити зауваження" до справи приєднані.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email