'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Як і очікувалось незаконне рішення \"судді\" Усатової на  (Прочитано 2289 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

bav

• Гість

Як і очікувалось незаконне рішення "судді" Усатової на протязі 8 днів я так і на побачив. То його взагалі 5 днів не було, тепер справа взагалі десь поділась: секретар каже шукати в канцелярії, а ті навпаки. Втручання помічника заступника суду теж не допомогло. Я подав скаргу про порушення ч.2 ст. 222 ЦПК.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Це дійсно неподобство. Прийдеться писати заяву пропоновлення строку апеляційного оскарження, але заява про апеляційне оскарження подається, не очікуючи складання повного тексту рішення.
Записаний

Bav

• Гість

Заяву про апеляційне оскарження я подав ще в день проголошення рішення. Може справа у голови суду? То чому в канцелярії не знають хто брав? Чи можна буде посилатися в апеляційній скарзі на незаконну затримку?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У апеляційній скарзі можна посилатися на будь-які докази, якщо вони підтверджують порушення норм матеріального або процесуального права. Слід зазначити конкретно, яких саме, тобто закон, стаття, частина, пункт тощо.
Записаний

bav

• Гість

Тепер на десятий день знайшовся інший привід не дати мені ознайомитися зі справою і незаконним рішенням - на цей раз це описка, яку суддя виправляє і для цього, як повідомила секретарка "забрала справу додому"! Як Вам таке безглуздя? На мою думку Усатова спочатку виносить рішення, а потім починає думати як його обгрунтувати. А як можна обгрунтувати незаконне рішення - СКЛАДНО! Ось і відтягує час своєї СЛАВИ!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email