'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Повідомлення: Эллочка Ukraine Ukraine 2009-11-22 13:29:24 видалене, ал  (Прочитано 2901 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Повідомлення: Эллочка Ukraine Ukraine 2009-11-22 13:29:24 видалене, але залишилося на дзеркалі http://forgr.hmsite.net/ (сторінка 158). Там же знаходиться і попередження про видалення та чим воно спричинене.
P.S. Нумерація сторінок дзеркала залишається незмінною зі спливом часу, на відміну від оригіналу.
Записаний

Эллочка

• Гість

Шановний Віктор Іванович! А гадала, що люди прочитають моє повідомлення про те, що мені довелося так би мовити відслідити щодо витрат на ІТЗ, з-за яких виходить що в одному судовому процесі доводиться платити щонайменше тричі за ІТЗ, а якщо оскаржувати ухвали, а не тільки рішення, то скільки апеляційних скарг то стільки раз по 37 грн. Мій позов до КМУ щодо постанови №1258 від 21.12.05р. Окружний адмінсуд м.Києва залишив без розгляду будним шляхом. А саме мені сказали що судзасідання буде в залі №9, а залі №9 сказала секретар що треба перейти в зал №17 в який не пускав охоронець мене і моїх прихильників. Потім сказали повернутися в зал №9, а там знову був охоронець і двері були замкнені на ключ. Коли мене нарешті впустили, то суд в складі суддів Келеберди, Арсірія, Цвіркуна оголошувала ухвалу про залишення без розгляду позовної заяви щодо скасування постанови КМУ №1258 без розгляду у зв"язку з моєю неявкою
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я вже відповідав. Хто побажає - Ваше повідомлення прочитає і відреагує. Форум призначений для обміну думками і для розміщення коротких повідомлень. Ваше повідомлення мало великий обсяг, йому місце у Нарисах. Там його можна легко знайти http://io.ua/s86215 і при бажанні прокоментувати на Форумі.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email