'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Розпорядження № 1292 від 17 листопада 2009 року  (Прочитано 3122 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Вит

• Гість

Розпорядження № 1292 від 17 листопада 2009 року
Про погодження тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій
http://www.kreschatic.kiev.ua/ua/3610/doc/1258999359.html
Записаний

serg

• Гість

А як зрозуміти зміст слів у Розпорядженні "...погодити тарифи..."? кому з ким погодити? якщо балансоутримувач повинен погодити із квартиронаймачем, то як їх "погодити" окрім примусово? В такому випадку необхідно писати "Встановити тарифи..."
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

450 x 590, 93 кБ
Йдеться про повноваження органу місцевого самоврядування - погоджувати. А затверджувати тарифи на ЖКП цей орган має право лише для виконавців послуг комунальної форми власності. У даному випадку йдеться про ЖБК, ОСББ, приватні ЖЕО. Однак, без ложки дьогтю не обійшлося. Знову не рішення виконкому, а розпорядження КМДА. Знову не методом голосування, а одноособово. Крім того, погляньте на
"Вартість витрат на повірку, обслуговування і ремонт одного квартирного засобу обліку холодної або гарячої води на 1 кв. м загальної площі квартир на місяць без ПДВ (грн). У квартирах, обладнаних одним лічильником 0,03 грн. ..."
Тобто, у квартирі площею 100 кв. ця вартість становить 3 грн./міс., або 36 грн. в рік, або 108 грн. за 3 роки. То для чого таке обслуговування, якщо через 3 роки можна купити новий лічильник за 75 грн.? І в чому буде полягати обслуговування повірка, ремонт та обслуговування лічильників найманим персоналом ЖБК чи ОСББ? Де у них кваліфіковані спеціалісти і виробнича база, де у них ліцензії на виконання таких робіт? Чому вартість обслуговування лічильника води пропорційна площі квартири? При зазначених умовах мешканці ЖБК, ОСББ поголовно повинні саботувати такі тарифи!
Крім того, не віриться, що перелічені організації дотрималися Порядку формування тарифу, встановленого постановою КМУ від 20.09.2009 р. № 529.
Льоня-Космос залишається у своєму амплуа! Однак, збільшувати обсяг позовних вимог порівняно з викладеними на Головній сторінці даного сайту я не можу, оскільки я і мої родичі проживаємо в будинках, які обслуговуються комунальним підприємством, і ці погоджені тарифи не зачіпають наші інтереси. А от мешканці інших будинків вправі оскаржити розпорядження КМДА № 1292.
Записаний

serg

• Гість

Пропозиція на gro-za 2009-11-25 19:39:26 А чи можна приєднатися до Вашого позову із вимогою скасувати це розпорядження 1292 від 17.11.2009, я мешкаю у будинку, в якому балансоутримувачем є ЖБК? Я зацікавлений у цьому.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email