'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Питання, чи є рішення Голосіївської районної в місті К  (Прочитано 2884 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Питання, чи є рішення Голосіївської районної в місті Києві Ради №11/21 від 30.01.2003р., яким було створено КП “Голосіїво-житло” та розпорядження Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації, яким затверджено Статут КП "Голосіїво-Житло" обмеженою інформацією. Мені відмовили у надані цієї інформації посилаючись на те, що вона є конфіденціальною.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Інформація ця не може бути конфіденційною, оскільки усі рішення органів місцевого самоврядування повинні оприлюднюватися. Якщо Вам відмовили усно, напишіть письмову скаргу на ім\\\'я голови райради.
Записаний

pobeda

• Гість

Я написала запит на ім\\\'я голови райради, але така відповідь-відмова мені прийшла від директора КП "Дирекція з управління та обслуговування житлового фонду Голосіївського району". Писала такий запит, тому що в інтернеті самостійно не змогла знайти вказані документи, а вони мені будуть потрібні в майбутьому та й зараз при вирішенні питань, пов\\\'язаних з житлово-комунальними послугами.
Може мені написати в прокуратуру скаргу на дії директора КП "Дирекція ..." з вимогою зобов\\\'язати його надати мені запитувану інформацію та притягнути директора до відповідальності за необгрунтоване віднесення окремих видів інформації до категорії відомостей з обмеженим доступом та необгрунтовану відмову від надання відповідної інформації, чи це вже буде зайвим?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

До прокуратури подібні звернення не варто направляти. Отримаєте постанову про відмову у порушенні кримінальної справи. Моя рекомендація (див. вище) - направити скаргу голові райради, а після відмови - подати на нього адміністративний позов у порядку КАСУ.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email