'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Сьогодні я знову отримала відмову у наданні копії дого...  (Прочитано 3644 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Сьогодні я знову отримала відмову у наданні копії договору на утримання житлових будинків і прибудинкових територій, укладеного між КП "Дирекцією", яке є правонаступником КП "Голосіїво-Житло" та КП "ЖЕО-109", з посиланням на те, що це конфіденційна інформація. Що ж робити, знову писати скаргу, на яку дадуть відписку… аж руки опускаються
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Слід отримати письмову відмову. А для цього потрібне письмове звернення. При наявності письмової відмови можете подати заяву про забезпечення доказів до майбутнього позову. А пред\\\'явити позов і подати клопотання про витребування доказу - зазначеного Вами договору. Все нормально, руки не повинні опускатися.
Записаний

pobeda

• Гість

Це добре, бо мені письмово відмовили, але якщо я скористаюсь таким правом, то не встигну написати добре обгрунтований позов. А в ч.7 п.1 ст. 152 ЦПК сказано, що в разі неподання заявником відповідної поз. заяви згідно з вимогами ч.5 ст.151 цього Кодексу заходи забезпечення позову, вжиті судом до подання позову, скасовуються. І ще я десь читала, але дуже дано (треба пошукати), що заявник ще відшкодовує якісь витрати, в разі не подання позову.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Встигнете. Не сподівайтеся, що після ухвали суду на Вашу користь докази миттєво будуть забезпечені.
Записаний

pobeda

• Гість

Але ж я повинна буду подати позов протягом 10 днів з дня винесення ухвали, а не з моменту отримання доказів?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Поки отримаєте ухвалу, встигнете подати позов. Але якщо й запізнитеся, то ніхто не стане відслідковувати 10-денний термін. І судові витрати у даному випадку нікчемні, ніхто їх з Вас стягувати не стане. Бо ці справи будуть мати різні номери і, найвірогідніше, будуть у провадженні різних суддів. Пропоную Вам не ламати голову, а діяти, як Вам порадив. Все це перевірено декілька разів на практиці.
Записаний

pobeda

• Гість
Дякую Вам за таку вичерпну відповідь.
« Reply #6 : 29 Листопада 2009, 00:38:36 »

Дякую Вам за таку вичерпну відповідь.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email