'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: При підписанні договору про надання послуг з ЦО, ХВП, Г  (Прочитано 3069 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

При підписанні договору про надання послуг з ЦО, ХВП, ГВП та водовідведення, слід керуватися тарифами, затвердженими розпорядженням КМДА від 20.06.2002 р. № 1245?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Не слід. Черновецький своїм розпорядженням скасував усі розпорядження Омельченка. Законно встановлених тарифів немає. Тому слід домовлятися з виконавцем послуг - балансоутримувачем, або визначеним ним виконавцем послуг. Без судової тяганини Вам не обійтися. Використовуйте мій досвід (в Нарисах).
Записаний

pobeda

• Гість

Так, без судової тяганини мені не обійтися і я це усвідомлюю, готуюся і навіть сама заварила цю кашу, щодо підписання договорів, після того як перечитала Ваші форуми.
Що стосується утримання будинку і прибуд. території, то тут мені все зрозуміло, принаймні зараз і я знаю, що можна дуже красиво послатися на останні законні тарифи - ті, які були до 01.12.2006р.
А ось що стосується послуг з ЦО, ХВП, ГВП та водовідведення, то тут я застрягла, чи може я вже перечитала так багато інформації, що вона вже не сприймається
Вам дуже дякую за поради та інформацію, які Ви всім нам надаєте, вони мені дуже допомагають і навчають.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email