'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, якщо КП \"ЖЕО-109\" направило мені для п  (Прочитано 4372 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Вікторе Івановичу, якщо КП "ЖЕО-109" направило мені для підписання договір 2 в 1, на такий самий договір, я натрапила у Вас на форумі: автор sage-Ukraine-Ukraine 2008-09-22 03:12:24 http://forgr.hmsite.net/index.php?page=54#idg408480
Питання, чи можу я не писати протокол розбіжностей, бо писанини буде ну ДУЖЕ багато, а просто написати заяву, в якій зазначити, що направлений мені договір не відповідає вимогам чинного законодавства, в зв’язку з чим я направляю їм заповнені типові договори, затверджені постановами КМУ для підписання. Чи в моєму випадку потрібно писати тільки протокол розбіжностей?
Записаний

pobeda

• Гість

Ще забула додати, що договір про участь у витратах на утримання будинку чомусь підписаний в.о. директора, хоча прізвище стоїть директора. Невже в.о. директора має право підписувати договори?Вибачте, що задаю Вам так багато запитань, мабудь вже набридла Вам, але я дуже хочу щоб все було зроблено правильно.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо напишете протокол розбіжностей, то це скоротить шлях до врегулювання переддоговірних спорів у судовому порядку. А інакше Ваша редакція договору буде новою офертою, на розгляд якої ЦК надає знову 1 місяць, після чого без протоколу розбіжностей не обійтись.
Про договір на участь у витратах забудьте, бо він з 01.01.2006 р. є недійсним. Договір від імені юрособи може підписати, крім керівника, будь-яка уповноважена довіреністю особа.
Записаний

pobeda

• Гість

Договір від КП "ЖЕО-109" я отримала вчора після обіду і, як я розумію, протокол розбіжностей в даному випадку не скоротить шлях до врегулювання переддоговірних спорів у судовому порядку, адже місячний строк починяється з дня внесення (отримання) проекту договору. Я правильно розумію? Отже, я можу у понеділок направити свою редакцію договорів з офертою і це не буде порушенням законодавства. Так?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Порушень ніяких не буде, але при наявності протоколу розбіжностей Ви негайно можете звернутися до суду для врегулювання. А інакше Ваша оферта буде розглядатися принаймі один місяць. Після чого все одно до суду.
Записаний

pobeda

• Гість

Дякую, зараз буду намагатися скласти протокол розбіжностей
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email