Що ж тут незрозумілого? Ви написали: "На особистому прийомі 02.09.2009 р. директор КП Чоколівське повідомив, що протокол складуть." Але не склали. З цього приводу можна заявити претензію. А заодно автоматично проясниться ситуація з "дозволом" (про нього в претензії не варто згадувати, якщо такий дозвіл директором буде підтверджений, то Ви автоматично отримаєте відповідь на обидва запитання).
Коли Ви щось плануєте, то слід враховувати психологію будь-якої посадової особи. Поставте собі запитання, як би діяли Ви на місці цієї особи, якби Вам прийшлося викручуватися, обдурювати, водити за ніс. А це стандартна поведінка чиновників. І тоді можна зпрогнозувати ситуацію. Тут не потрібно бути генієм юриспруденції. Життєвий досвід повинен підказувати, як слід діяти, щоб отримати вичерпну інформацію. Ще одна порада. Уявіть себе розвідником у ворожому оточенні. Вам будь-що необхідно отримати інформацію легальним способом. Як Ви будете діяти? У цьому напрямку необхідно тренуватися постійно, щодня, бо насправді ми усі перебуваємо у ворожому оточенні чиновників.
Мене дивує безпорадність деяких людей, у тому числі чоловіків. Один з них мені сьогодні морочив голову по телефону разів 15 майже півдня - перебуваючи у Подільському районному суді м. Києва, ніяк не міг отримати штамп суду на повістці про виклик у наступне судове засідання. Дурочки з провулочка (працівники загальної канцелярії, секретар та помічник суді) в один голос його запевняли, що "ми такі шатампики на повістках не ставимо". Я йому по крокам з першої ж розмови повідомив, як слід протидіяти. Але на кожному кроці чергова дурочка йому говорила ще що-небудь. І він знову по телефону до мене... Нарешті, штампик отримав. А як би діяли Ви?
Резюме. Не можна все життя жити чужим розумом. Людина навчається не на лекціях, а в житті, набиваючи собі лоба. Якщо цього уникати, то ніколи нічому життя не навчить.
І ще одне. Не варто морочити собі голову, роздумувати, як краще. Це повинно бути вироблено на рівні підсвідомості. Цікаво, як би керував водій авто, якби кожної секунди перепитував у пасажира, як краще діяти на кожному метрі траєкторії руху?
Тому, зустрівши перепону, використовуйте усі можливі легальні способи її подолання. Пишіть звернення, заяви, скарги, причому з прицілом на отримання інколи побічної, але корисної інформації.
Написали? Подумайте наперед, як будете діяти, коли відповідь не надійде, або буде суцільною відпискою, або некомпетентною, або брехливою тощо. І тоді
ніщо Вам не завадить досягти благородної мети!