'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Ще таке питання, переведення особового рахунку здійсн  (Прочитано 4452 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

pobeda

• Гість

Ще таке питання, переведення особового рахунку здійснюється незалежно від наявності договорів на жкп чи після підписання договорів?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Якщо договірні відносини відсутні, то ніякі дії по відносшенню до нового споживача ЖКП не повинні виконуватись.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Якщо договірні відносини відсутні, то ніякі дії по відношенню до нового споживача ЖКП не повинні виконуватись.
Записаний

pobeda

• Гість

Тобто мої відповіді КП "Дирекція…" і КП "ЖЕО-109" на їх заяви про те, що за о/рахунком, який був за колишнім власником, але вже з 01.12.09р. переоформлений на мене числиться заборгованість (за півроку) і спонукання мене до виконання зобов\\\'язання щодо погашення перед КП "ЖЕО-109" боргу є такими, що суперечать законодавству, яким встановлено що цивільні обов\\\'язки виконуються у межах, встановлених договором або актом цивільного законодавства і особа не може бути примушена до дій, вчинення яких не є обов\\\'язковим для неї. Вірно?
Записаний

pobeda

• Гість

І КП "ЖЕО-109" до підписання зі мною договорів не мало право переоформляти не мене о/рахунок? Тільки після укладання договорів?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Все так.
« Reply #5 : 04 Грудня 2009, 14:49:32 »

Все так.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email