'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович, запитання до Вас. Ви тут спочатку гово...  (Прочитано 3010 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

патриот

• Гість

Віктор Іванович, запитання до Вас. Ви тут спочатку говорите, що договір на участь у витратах 01.01.06 недійсний, а потім кажете скласти на нього протокол розбіжностей. Але як можна складати протокол на недійсний договір? Може Ви мали на увазі написати відповідь про згоду укласти договір на ін. умовах, на прикладі того, що є в Нарисах? В мене наприклад, та ж ситуація, Дирекція договір на утримання будинку і договір на ЦО,ХВП,ГВП змішала в один на 2арк і назвала про участь у витратах та забезпечення надання компослуг. Я поміркував над тим, що Ви пропонували тут і також не розумію як з одного договору на участь у витратах зробити протокол розбіжностей на 2 договори (на утримання будинку та на ЦО,ХВП,ГВП). Я розумію, що у Вас досвід в цих справах, може є юридична освіта, але більшість на цьому форумі не має такого досвіду і вперше з таким має справу. Тож я, як людина без досвіду і юросвіти не розумію, як можна скласти протокол розбіжностей на НЕДІЙСНИЙ договір, це теж саме, як посилатися на норму закона, яка втратила чинність. Не так? Роз\\\'ясніть будь-ласка.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Я не давав подібної рекомендації щодо вже укладених договорів, які втратили чинність. А протокол розбіжностей складається у разі неможливості узгодити спір щодо істотних умов нового договору.
Записаний

патриот

• Гість

А як же сприймати Вашу відповідь на питання чи писати протокол розбіжності саме на договір на участь у витратах = gro-za - Київ – Ukraine 2009-11-28 21:07:33 Про договір на участь у витратах забудьте, бо він з 01.01.2006 р. є недійсним. Якщо напишете протокол розбіжностей, то це скоротить шлях до врегулювання переддоговірних спорів у судовому порядку.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email