'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Підкажіть мені, будь ласка, я отримав договір про надан...  (Прочитано 2116 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Комітет

• Гість

Підкажіть мені, будь ласка, я отримав договір про надання мені послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, але цей договір створено не на основі типового, чи означає це, що якщо я його підпишу то він одразу втратить чинність , як сказано у прикінцевому положенні Закону України “Про житлово-комунальні послуги” ?
Чи є, яка не будь, різниця між споживачем, який проживає у багатоповерховому будинку та отримує послугу з централізованого водопостачання та водовідведення, та споживачем послуги, який має у багатоповерховому будинку не житлове приміщення та користується послугою з централізованого водопостачання та водовідведення на рівних правах з мешканцем житлової квартири у тому ж самому будинку.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Різниця може полягати лише у розмірі тарифу. У різних містах України тарифи встановлюються органами самоврядування по-різному дл різних категорій споживачів. Решта правовідносин однакові по всій Україні.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Можна укладати будь-які договори, якщо вони не суперечать законодавству. Але Типові договори обов\\\'язкові. Тобто, укладайте типовий, а потім можете ще укласти якісь додатково, якщо це потрібно. Основне - це тільки за згодою обох сторін. Ніхто не може вимушувати укласти договір, якщо він по формі або змісту відрізняється від типового.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email