'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, ще раз повторю питання по оплаті мі  (Прочитано 3251 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Володимир Петрович

• Гість

Вікторе Івановичу, ще раз повторю питання по оплаті місць загального користування(МЗК) оскільки не отримав на нього відповіді. Можливо Ви його пропустили.
Я задавав його 2009-12-06 19:18:40:

"Дякую за посилання. Пошуком я користувався, але саме це повідомлення не бачив. Рубрикація тем для полегшення пошуку не завадила б. ;)
Все ж, хоч тема і обговорювалась, навряд чи можна сказати, що в ній все прозоро і "унормовано". Про що свідчить і Ваш вислів - "Насправді, зазначена Методика взагалі не використовується".
А ЩО тоді використовується?
У Вас і витрати на МЗК "встановлені судом"?
Що Ви можете порадити іншим?
Вимагати від ЖЕКу провести розрахунки у відповідності до Методики?
Взагалі не платити за МЗК?"

Дуже прошу відповісти. Мені здається це питання цікаве не лише мені, а й всім споживачам послуг ЦО. дякую за увагу.
Записаний

pobeda

• Гість

Щодо повідомлення, яке Ви не побачили перейдіть по цій адресі http://forgr.hmsite.net/index.php?page=61# , спуститься донизу, побачите фото Черновецького під яким йдуть прономеровані повідомлення, так ось повідомлення "Олександр Київ Ukraine 2008-11-24 20:18:21"
під 4 номером та відповідні коментарі
Записаний

Володимир Петрович

• Гість
2 pobeda
« Reply #2 : 08 Грудня 2009, 17:55:49 »

2 pobeda
Ви не зрозуміли, я не бачив те повідомлення, коли шукав самостійно.
За підказкою Віктора Івановича знайшов. Але, як бачите, питання ще залишились, бо там вони висвітлені не були.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Там усе висвітлено, як слід. А якщо тариф на опалення місць загального користування не затверджений, незавжаючи на затверджений порядок його формування, то про що говорити? Немає тарифу, немає й проблеми. Точніше, для споживача. У моїх договорах цей тариф також відсутній, так само, як і тариф на утримання будинку. Відповідні доогвори визнані судом, і поки не будуть скасовані, ними слід керуватися.
Записаний

Володимир Петрович

• Гість
\"Немає тарифу, немає й проблеми\"
« Reply #4 : 10 Грудня 2009, 10:35:15 »

"Немає тарифу, немає й проблеми"
Не можу погодитись, на жаль. Окремого тарифу на МЗК не просто "немає", його і "не повинно бути". пункт 28 ПКМУ № 630 говорить про оплату "відповідно до методики", а не по тарифу. А в Методиці Держбуду йдеться про "тариф на теплову енергію для даної категорії споживачів,
грн/ Гкал." який застосовується до кількості тепла витраченого на обігрів МЗК. Тобто тариф той самий, що використовується при сплаті по лічильнику. Лише кількість тепла на МЗК повинна визначатися по Методиці.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

У м. Києві відсутні законним способом встановлені тарифи. У тому числі й на оплату МЗК. А Порядки і Методики існують. У такому випадку ініціативу повинен проявити балансоутримувач будинку, оскільки йому по закону слід укладати Типові договори з мешканцями.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email