'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Новини дзеркала.  (Прочитано 9267 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Базу SQL - файл forgr1_mirror1.sql обсягом 23374 КБ отримав (розпакував).
У папці С:\\WebServers\\home cтворив каталог gro-za.com і в ньому каталог www , після чого каталог дзеркала img з підкаталогами large, small та e скопіював у www .
Поки-що без проблем.
Записаний

Андрей

• Гість
http://home61b.ogoportal.net/portal/repository/dwl/sql.rar
« Reply #17 : 12 Грудня 2009, 18:30:05 »

http://home61b.ogoportal.net/portal/repository/dwl/sql.rar
http://home61b.ogoportal.net/portal/repository/dwl/local.rar
Розархівувати sql.rar та forgr1_mirror1.sql.zip в папку C:\\WebServers\\usr\\local\\mysql5\\bin\\
повинні бути створені файли
mysqlimport.bat
mysql.txt
setup.sql
forgr1_mirror.sql

запустити mysqlimport.bat
Вміст local.rar розархівувати в C:\\WebServers\\home\\gro-za.com\\www\\
Начебто все. Сайт повинен бути доступним у браузері локального комп\\\'ютера по http://gro-za.com
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Начебто все виконав, а в результаті отримав "Ошибка! Невозможно найти удаленный сервер"
Може на якомусь кроці допустив технічну помилку (описку)?
Спробую перевірити. А Ви робили ті ж самі кроки?
Записаний

Андрей

• Гість

Вибачаюсь, mysql.txt створюватись не повинно. Цей файл не потрібний
Записаний

Андрей

• Гість

Спробуйте перезавантажити Денвер. Якщо каталог gro-za.com створений після того, як Денвер був завантажений, він не буде працювати.
Записаний

Андрей

• Гість

Саме цей крок робив давно. А імпортування бази звичайно перевірив. В мене працює.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Після перезавантаження Денвера:
« Reply #22 : 12 Грудня 2009, 19:57:20 »

Після перезавантаження Денвера:
http://gro-za.com/
Index of / Name Last modified Size Description
Thumbs.db 12-Dec-2009 18:00 3.0K
Apache/2.2.4 (Win32) mod_ssl/2.2.4 OpenSSL/0.9.8d PHP/5.2.4 Server at gro-za.com Port 80
Знову щось не так?
Записаний

Андрей

• Гість

Таке враження, що у каталозі C:\\WebServers\\home\\gro-za.com\\www\\ знаходиться тільки файл Thumbs.db Я просив помістити туди каталог img та вміст архіву local.rar Якщо Ви це зробили, то, може програма інсталювалася не на С:? Каталог C:\\WebServers\\home\\ існував перед створенням gro-za.com/www ?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Каталог C:\\WebServers\\home\\ дійсно існував перед створенням gro-za.com/www
А каталог img та вміст архіву local.rar викладені у каталозі C:\\WebServers\\home\\gro-za.com\\www\\ Файл Thumbs.db там відсутній.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Маємо дещицю: після виконання Stop Denver, Start Denver, Restart Denver та запуску браузера за адресою http://gro-za.com/ відкрилася сторінка Форуму, однак тексти нечитабельні, на зразок:
===============================================
п■п╬п╠я─п╦п╧ я─п╟пҐп╬п╨, п▓я√п╨я┌п╬я─ п├п╡п╟пҐп╬п╡п╦я┤ я┌п╟ п╡я│я√ я┐я┤п╟я│пҐп╦п╨п╦ я└п╬я─я┐п╪я┐! п÷я√я│п╩я▐ п©я─п╬п©п╬пЇп╦я├я√я≈, пЇ пҐп╟я┬п╬пЁп╬ п╠п╬п╨я┐, пҐп╟ я┐п╨п╩п╟пЄп╣пҐпҐя▐ пЄп╬пЁп╬п╡п╬я─я√п╡ пҐп╟ я┐я┌я─п╦п╪п╟пҐпҐя▐ п╠я┐пЄп╦пҐп╨я┐ я√ я│п©п╬я─я┐пЄ я┌п╟ п©я─п╦п╠ я┌п╣я─п╦я┌п╬я─я√п╧ п©п╬ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡я√ Б└√"529, п п÷ п╡я√пЄп©п╬п╡я√п╩п╬, "я┴п╬ пЇп╟ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡п╬я▌ Б└√529 пЄп╬пЁп╬п╡я√я─ я┐п╨п╩п╟я│я┌п╦ пҐп╣ п╪п╬пІп╩п╦п╡п╬, я┌.я▐. пҐп╟ пЄп╟пҐп╦п╧ п©п╣я─я√п╬пЄ п п÷ п╨п╬я─п╦я┌я│я┐я■я┌я▄я│я▐ я┌п╟я─п╦я└п╟п╪п╦ пЇп╟ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡п╬я▌ Б└√560". п²п╟ пЄп╬п©п╬п╡пҐп╣пҐпҐя▐ пЄп╬ п©я─п╬п©п╬пЇп╦я├я√я≈, пЇ пЇп╟п©п╦я┌п╬п╪ пҐп╟ пҐп╟пЄп╟пҐпҐя▐ я─п╬пЇя─п╟я┘я┐пҐп╨я√п╡ я┌п╟я─п╦я└я√п╡ п╡я√пЄп©п╬п╡я√пЄпҐп╬ пЄп╬ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡ Б└√560, 529, п╬я┌я─п╦п╪п╟п╩п╦ п╡я√пЄп©п╬п╡я√пЄя▄ п╡я√пЄ пҐп╟я┤п╟п╩я▄пҐп╦п╨п╟ п п÷: "я─п╬пЇя─п╟я┘я┐пҐп╨п╦ я─п╬пЇя─п╟я┘п╬п╡я┐п╡п╟п╡ пЄп╣п©п╟я─я┌п╟п╪п╣пҐя┌ п√п п⌠ пЄп╬ пҐя▄п╬пЁп╬ я√ пЇп╡п╣я─я┌п╟п╧я┌п╣я│я▄". пїп╦ п©п╬я┌я─я√п╠пҐп╬ п╧я┌п╦ п©п╬ я├я▄п╬п╪я┐ п╩п╬пІпҐп╬п╪я┐ п╡я√пЄп╠п╦я┌п╨я┐ пҐп╟п©я─п╟п╡п╩я▐я▌я┤п╦ пЇп╟п©п╦я┌п╦ п╡ пЄп╣п©п╟я─я┌п╟п╪п╣пҐя┌ п√п п⌠?
================================================
Підібрати вид кодування не вдається.
Записаний

Андрей

• Гість
C:\\WebServers\\usr\\local\\apache\\conf\\vhosts.conf
« Reply #26 : 12 Грудня 2009, 20:52:44 »

C:\\WebServers\\usr\\local\\apache\\conf\\vhosts.conf
Шукаєте: ServerName "gro-za.com"
Над цією строчкою строка DocumentRoot з каталогом звідки береться сайт. Саме у цьому каталозі у Вас повинен бути Thumbs.db У мене DocumentRoot це "L:/home/gro-za.com/www" де L: буква віртуального диску, створеного Денвером. Фактично цей шлях є еквівалентним C:\\WebServers\\home\\gro-za.com\\www\\ Можливо, щось з віртуальним диском не те проінсталювалося і у Вас це різні каталоги?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Схоже, що все в порядку. Виявляється, тексти повідомлень у Форумі та Нарисах локального дзеркала виявилися чомусь у коді UTF-8.
Ніколи б не подумав, що буде така екзотика. Може це пов\\\'язано з базою SQL?
Записаний

Андрей

• Гість

Перевірено в Опері 10.10 - кодування по автовизначенню нормальне. Чомусь у Вас браузер вважає, що це KOI8-R - а це utf8. В Опері 10.10 вмикається через Вид-Кодировка-Юникод-UTF-8
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

З цим Юнікодом UTF-8 маємо великі незручності. Після переходу з Форуму на Пошук чи Нариси кожного разу доводиться встановлювати кодування по типу UTF-8, інакше тексти на кирилиці нечитабельні. А все решта - О\\\'кей!
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email