Маємо дещицю: після виконання Stop Denver, Start Denver, Restart Denver та запуску браузера за адресою
http://gro-za.com/ відкрилася сторінка Форуму, однак тексти нечитабельні, на зразок:
===============================================
п■п╬п╠я─п╦п╧ я─п╟пҐп╬п╨, п▓я√п╨я┌п╬я─ п├п╡п╟пҐп╬п╡п╦я┤ я┌п╟ п╡я│я√ я┐я┤п╟я│пҐп╦п╨п╦ я└п╬я─я┐п╪я┐! п÷я√я│п╩я▐ п©я─п╬п©п╬пЇп╦я├я√я≈, пЇ пҐп╟я┬п╬пЁп╬ п╠п╬п╨я┐, пҐп╟ я┐п╨п╩п╟пЄп╣пҐпҐя▐ пЄп╬пЁп╬п╡п╬я─я√п╡ пҐп╟ я┐я┌я─п╦п╪п╟пҐпҐя▐ п╠я┐пЄп╦пҐп╨я┐ я√ я│п©п╬я─я┐пЄ я┌п╟ п©я─п╦п╠ я┌п╣я─п╦я┌п╬я─я√п╧ п©п╬ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡я√ Б└√"529, п п÷ п╡я√пЄп©п╬п╡я√п╩п╬, "я┴п╬ пЇп╟ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡п╬я▌ Б└√529 пЄп╬пЁп╬п╡я√я─ я┐п╨п╩п╟я│я┌п╦ пҐп╣ п╪п╬пІп╩п╦п╡п╬, я┌.я▐. пҐп╟ пЄп╟пҐп╦п╧ п©п╣я─я√п╬пЄ п п÷ п╨п╬я─п╦я┌я│я┐я■я┌я▄я│я▐ я┌п╟я─п╦я└п╟п╪п╦ пЇп╟ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡п╬я▌ Б└√560". п²п╟ пЄп╬п©п╬п╡пҐп╣пҐпҐя▐ пЄп╬ п©я─п╬п©п╬пЇп╦я├я√я≈, пЇ пЇп╟п©п╦я┌п╬п╪ пҐп╟ пҐп╟пЄп╟пҐпҐя▐ я─п╬пЇя─п╟я┘я┐пҐп╨я√п╡ я┌п╟я─п╦я└я√п╡ п╡я√пЄп©п╬п╡я√пЄпҐп╬ пЄп╬ п©п╬я│я┌п╟пҐп╬п╡ Б└√560, 529, п╬я┌я─п╦п╪п╟п╩п╦ п╡я√пЄп©п╬п╡я√пЄя▄ п╡я√пЄ пҐп╟я┤п╟п╩я▄пҐп╦п╨п╟ п п÷: "я─п╬пЇя─п╟я┘я┐пҐп╨п╦ я─п╬пЇя─п╟я┘п╬п╡я┐п╡п╟п╡ пЄп╣п©п╟я─я┌п╟п╪п╣пҐя┌ п√п п⌠ пЄп╬ пҐя▄п╬пЁп╬ я√ пЇп╡п╣я─я┌п╟п╧я┌п╣я│я▄". пїп╦ п©п╬я┌я─я√п╠пҐп╬ п╧я┌п╦ п©п╬ я├я▄п╬п╪я┐ п╩п╬пІпҐп╬п╪я┐ п╡я√пЄп╠п╦я┌п╨я┐ пҐп╟п©я─п╟п╡п╩я▐я▌я┤п╦ пЇп╟п©п╦я┌п╦ п╡ пЄп╣п©п╟я─я┌п╟п╪п╣пҐя┌ п√п п⌠?
================================================
Підібрати вид кодування не вдається.