'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Вікторе Івановичу, не дуже зрозумів Ваше останнє повід...  (Прочитано 3715 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Андрей

• Гість

Вікторе Івановичу, не дуже зрозумів Ваше останнє повідомлення з приводу синхронізації. Наразі локальна копія синхронізується із актуальною копією дзеркала в Інтернеті. Начебто синхронізується не дуже складно. Синхронізувати локальну копію з самим io.ua складніше. Я вже маю таку технологію - саме так оновлюється зараз gro-za.pp.ua, але вона ще не в такому стані, щоб її розповсюджувати.
Якщо Ви маєте на увазі складність встановлення локальної копії, що не дозволяє встановити її пересічному користувачу, то пресічному користувачу і не треба її встановлювати таким чином. Денвер створений в тому числі і для встановлення на флешку. Тобто, якщо у Вас деякий час пакет буде працювати нормально - створимо інсталляцію на флешці, і все, що буде потрібно користувачеві - завантажити цей образ і перенести його вміст на флешку. Це досить проста операція.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Андрію, не спиться після вчорашнього судового засідання у справі, яка викладена на головній сторінці. Побачив Ваше повідомлення і пояснюю свою позицію.
1) Я зрозумів Вас так, що синхронізація локальної копії не відбувається з дзеркалом в Інтернеті, а виключно з тими файлами локальної копії, яка створена на локальному ПК, але на разі не є повноцінною. І це дійсно так (щодо неповноцінності), оскільки ілюстрації в Нарисах не відтворюються, хоч у вигляді окремих файлів у мене присутні. Але що насправді відбудеться після синхронізації - повідомлю після перевірки.
2) Щодо флеш-пам\\\'яті. Технологія створення локальної копії сайту на ній не відрізняється від того, що потрібно для жорсткого диску. Тобто, для пересічного користувача є складною. Якщо буде якесь спрощення в результаті Ваших подальших зусиль, тоді буде інше бачення. Дійсно, я можу перенести локальну копію на будь-який носій, встановити Денвер на ньому, і локальна копія буде працювати (перевірено). Але, повторюсь, це складно для непідготовленого користувача, крім того, сьогодні ця копія більш-менш актуальна, хоч свіжі повідомлення Форуму вже зараз відсутні, а через деякий час буде взагалі застарілою. Мета синхронізації повиннна полягати у актуалізації локальної копії дзеркала "сьогодні на сьогодні", інакше втрачається сенс полягатися цілком на неї. Я розумію, що можна створити локальну копію де-інде, а потім завантажити її на локальний носій. Але це знову таки повністю проблеми "сьогодні на сьогодні" не вирішує. І, крім того, хто буде підтримувати локальну копію у актуальному стані, крім користувача, який у цьому безпосередньо зацікавлений?
Я хотів би, щоб синхронізація відбувалася у такому порядку, як наприклад у випадку КПК з ПК. Підключився в локальну мережу, і усі файли, які застарілі або відсутні, актуалізуються в КПК. Після чого на протязі деякого часу КПК можна використовувати автономно. Чергове приєднання до мережі, іі синхронізація знову виконується автоматично.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Я виконав усі дії по синхронізації, але отримав неочікуваний результат:
============================
Синхронізація іллюстрацій...
Завершено
Синхронізація мініатюр...
Завершено
Синхронізація форуму...

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in Z:\\home\\gro-za.com\\www\\sync.php on line 96
================================
Після цього ніщо з місця не рухається. Явних ознак результату синхронізації у локальній копії не знайшов. Десь трапилась помилка у сценарії?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
Виконав синхронізацію повторно. Отримав:
« Reply #3 : 15 Грудня 2009, 02:40:18 »

Виконав синхронізацію повторно. Отримав:
=======================
Синхронізація іллюстрацій...
Завершено
Синхронізація мініатюр...
Завершено
Синхронізація форуму...
Завершено
Синхронізація нарисів...
Завершено
====================

Результат у локальній копії на Форумі - ОК:

Результат у локальній копії у Нарисах:
==============================================================
ЗАЯВА про видачу судового наказу про стягнення грошових коштів з УКРПРОМБАНКУ.

У відповідності до ст.ст. 95-98 Розділу ІІ Цивільного процесуального кодексу України “Наказне провадження “ прошу видати судовий наказ про примусове стягнення з боржника ТОВ "Укрпромбанк" вкладу на суму 50 тис. грн.
На фото - недолугі банкіри, чи розкрадачі депозитних коштів пенсіонерів.
...
==============================================================
Цього фото немає тут. Чому?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Крім того, локальна копія не відповідає вмісту дзеркала forgr.hmsite.net/ , а скоріше ізоморфна дзеркалу forgr.freehostia.com
Записаний

Андрей

• Гість

З ілюстраціями у нарисах - моя недоробка. Я їх ніколи у нарисах не бачив, тому вважав, що їх немає. Тож і не синхронізую. Буду дороблювати.
З 30 секундами - це максимальний час на виконання будь якого завдання на створення веб-сторінки. Якщо процесс синхронізаціі відбувається довше, він буде перерваний. Наразі його можна перезапустити вручну, ще раз натиснувши на посилання "Синхронізація" в меню. Я вважав, що така ситуація не буде виникати часто. У мене виконання синхронізації ніколи 30 сек не перевищувало. Якщо випадки з такою помилкою будуть повторюватися - повідомте, і я зроблю синхронізацію по іншому.
Синхронізація відбувається з сайтом gro-za.pp.ua, який підтримується в актуальному стані.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Гаразд. Обмеження тривалості періоду синхронізації мабуть дійсно не дуже шкодить, принаймі для користувачів швидкісного Інтернету. А для інших, особливо за межами Києва, може бути серйозною проблемою. Якби наша спільнота була активнішою, то можна було б сподіватися на відгуки користувачів з цього питання. А так - життя покаже.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email