'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Шановний Вікторе Івановичу!  (Прочитано 3231 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

nataust

• Гість
Шановний Вікторе Івановичу!
« : 16 Грудня 2009, 11:03:14 »

Шановний Вікторе Івановичу!
Прослухала аудіозапис позавчорашнього судового засідання за Вашою участю. Ви були дуже переконливі і логічні. Велика Вам пошана і повага.
А от представники КМДА та Київради (мабуть дуже молоді)- дуже слабенькі юристи, і зовсім не підготовлені. Дякую Вам за Ваші праведні діла.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Дякую за коментар. З єдиною поправкою - Юрій Михайлович Прилипко з КМДА - має дуже великий стаж, як для юриста. Не можна вважати недосвідченим також і Сергія Петровича Комісара - заст. юрдепартаменту Київенерго. Інші дійсно молоді, ще набираються досвіду, на жаль - негативного у плані росту юридичної кваліфікації. Втім, у приватних дискусіях вони гарно орієнтуються в усіх темах, які нам доводилося обговорювати.
Причина в іншому. Вони - підневільні, заангажовані. От в чому недолік юриста - працівника чи службовцяч по найму. Якби були незалежними, було б більше шансів на їх служіння закону, а не своїм шефам. Але ця ідея, очевидно, є утопічною, як і побудова справедливого суспільного ладу - капіталізму, соціалізму, комунізму, демократії. Тому в даному випадку, як і в усіх інших, спрацьовують якісь невидимі, підводні течії. Я не схильний перевищувати свої здібності, але намагаюся діяти логічно і переконливо, розуміючи, що практична юриспруденція - не наука, а мистецтво, мистецтво можливого. Якщо Ви вважаєте, що мені до деякої міри вдається скористатися мистецтвом , дякую за таку оцінку. Вона надихає ...
Записаний

nataust

• Гість

Так, так! Я саме мала на увазі двох молодих юристів, а от щодо тих двох інших відчувається, що терті юридичні калачі,якщо можна так висловитись.Але Ви були переконливіші і наполегливіші і Вам дійсно вдається скористатися мистецтвом юриспруденції. Знаєте, я як натрапила на цей сайт, то дуже зацікавилась цим матеріалом, ознайомилась і з Вашою біографією - то ж Ви математик, а значить з логікою все гаразд.Але ж ще й порядна людина, яка не мириться, дієво супротивиться тому жаху, який зараз панує у нашій державі, і особливо у нашій столиці.Але ж здається Платон писав, що карою за громадську пасивність - є влада злодіїв.
То ж Ваша діяльність підтримує всіх нас нормальних людей, а не моральних потвор, які живуть за принципом трьох "Ж"( як Кільчицька). Дуже дякую за Вашу громадянську позицію.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
І Вам також дякую за Вашу позицію.
« Reply #3 : 16 Грудня 2009, 14:08:21 »

І Вам також дякую за Вашу позицію.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email