'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Андрію, подивіться на ці витяги:  (Прочитано 3140 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю
Андрію, подивіться на ці витяги:
« : 16 Грудня 2009, 14:26:26 »

Андрію, подивіться на ці витяги:
===========================================================================
http://gro-za.org/ - Дзеркало форуму \\\'ГРО-ЗА\\\' - ГРОмадський правоЗАхисникФорум Пошук Нариси Файли Форум viki1234 Фото
<<
< 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >
>>
gro-za Київ Ukraine 2009-12-15 08:43:29
http://upload.com.ua/get/901235651/ - звідси можна скачати локальну копію дзеркального відображення сайту gro-za.io.ua - скачайте файл WebServers.rar,
==========================================================================
http://gro-za.com/ - Дзеркало форуму \\\'ГРО-ЗА\\\' - ГРОмадський правоЗАхисник (локальна копія) Форум Пошук Нариси Синхронізація
<<
< 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 >
>>
gro-za Київ Ukraine 2009-12-15 08:43:29
http://upload.com.ua/get/901235651/ - звідси можна скачати локальну копію дзеркального відображення сайту gro-za.io.ua - скачайте файл WebServers.rar,
http://gro-za.io.ua/journal.php - gro-za.io.ua :: Гостевая книга
Головна Фото Вiдео Нариси Форум Лiнки
Ник
Страна
Город
...
Подтвердите номер:
Всего 9548 сообщений в LiveJournal

Dugf - Кіровоград 2009-12-16 13:32:26
аудіозапис. Так багато було висловлювань з боку представників КМДА та Київської міської ради з приводу особливого положення м.Києва, щодо реєстрації
Чи можна щось вдіяти, щоб відставання в синхронізації не виходило за межі доби, а краще - декількох годин?
Я маю на увазі необхідність автоматичної синхронізації за певним розкладом сайтів, розміщений в Інтернеті.
Щодо локальної копії, то користувач буде це робити вручну. Не дуже обтяжливо. Та й не захоче, щоб якась зовнішня програма проникала у межі його повноважень.
Записаний

Андрей

• Гість

Зробити автоматичну синхронізацію дзеркала не дуже важко. Але з нею є проблема. Я, нажаль, не навчився в автоматичному режимі видаляти повідомлення з дзеркала, якщо воно було видалено Вами на форумі. Тому, для того, щоб в дзеркало не потрапляв спам і великі повідомлення, які Ви зазвичай переносите до нарисів, я перед синхронізацією сам продивляюся форум. Якщо є "кандидати" на видалення, то синхронізація робиться тільки після того, як Ви приймаєте рішення - видаляти, чи не видаляти. Таким чином, я роблю синхронізацію чи пізно ввечері, чи вранці. Намагаюся зробити таким чином, щоб Ваше повідомлення було на форумі на час синхронізації останнім. Синхронізація також може призупинятися, коли я переробляю її алгоритм.
Якщо вважаєте, що наявність спаму та великих повідомлень у дзеркалі є меньшою проблемою, ніж нечаста синхронізація - можна попрацювати і над цим.
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Андрію, я за спамом та іншим непотрібом на моїх сайтах намагаюся слідкувати. Розумію, що у відсутності зворотного зв\\\'язку з дзеркалом це додає Вам, а не мені, додаткової рутинної роботи. Може було б непогано створити алгоритм автоматичного видалення повідомлень у дзеркалі під час синхронізації, якщо у первісному сайті вони вже видалені мною (ніхто інший цього не може зробити, тобто процес керований)? Чи на даний час видалення повідомлень у дзеркалі потребує додаткових програмних засобів? Спам і надмірні обсяги повідомлень у Форумі - це зло, з яким я поки-що справляюся. А от відсутність механізму відслікування за поточним станом оригінального сайту у дзеркалі - дійсно створює незручності при користуванні локальною копією. Крім того, глибина пошуку видалених повідомлень в сторінках оригінального сайту має бути обмеженою, це зрозуміло. Подумайте, як це зробити найпростіше, найшвидше, результативніше і без зайвих витрат ручної роботи та часу на розробку технології.
А синхронізацію, повторюсь, бажано здійснювати частіше і автоматично, може навтьпо графіку. Щось на зразок оновлень, які нав\\\'язують Майкрософт та виробники антивірусних програм. Мене вони регулярно роздратовують, ніякі відмови не діють, і доводиться вступати в діалог з роботом, добре, якщо не проморгаю. А декілька разів підзалітав на сотню-другу мегабайт трафіку Волі-Кабель. Довелося навіть змінити тарифний план, тепер маю по 3000 Мб щомісяця з таким самим фінансовим результатом, але з меншими стресами.
Успіхів !
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email