Андрію, КОНІ НЕ ВИННІ-І-І-І-І !
До появи Вашого останнього повідомлення я також дійшов до аналогічного висновку стосовно антивірусника. Самсунг багато чого напартачив з ліцензійним ПО у цьому нетбукові. Раніше довелося повністю викинути ліцензійний Microsoft Office, з яким працювати було практично неможливо. Кожного разу він вимагав якогось оновлення через Інтернет, потім активації, знову таки через Інтернет. Та ще й попереджав, що ліцензія у мене обмежена. То навіщо таке щастя? Адже вартість пакета входить у ціну нетбука.
Далі, раніше я вже повідомляв у цьому Форумі, що нетбук відмовляється працювати з принтером Lexmark z1420, хоч програмне забезпечення останнього також ліцензійне, нормально інсталюється і працює з іншими ПК та ноутбуками. Довелося змиритися, оскільки мав у своєму розпорядженні Lexmark z735, поки що працюючий, хоч картриджі до нього вже навіть удень з вогнем не знайти. Я й придбав модель 1420, зважаючи на те, що 735-й почав капризувати. Потім, правда, вдалося продути стиснутим повітрям дюзи картріджа через отвори у верхній частині корпусу, і о чудо, після дозаправки чорнилами він почав працювати не гірше нового.
А коли витратив три доби підряд на інсталяцію Денвера та локальної копії сайту у нетбукові, то зрозумів, що резекцію ліцензійного ПО слід продовжити. Як тільки викинув антивірусний пакет McAfee Security Center, так негайно запрацювала локальна копія сайту без додаткових флешок чи компакт-дисків. І Нариси актуальні, і ілюстрації в них автоматично розкриваються. Чудеса, та й годі! Синхронізацію не перевіряв, бо очевидно на дзеркалі зміни не відбувалися.
Мало того, коли я потім підключив до нетбука принтер Lexmark z1420, то й він запрацював, ніби нічого й не було.
Отак, вік живи - вік учись! Тепер можна з почуттям виконаного обов\\\'язку трохи перепочити від стресу. Це було набагато гірше, ніж суперечки з секретарями судових засідань. А тепер у мене вже немає ніяких побажань до Денвера, зеркального сайту, локальної копії - все ОК! Я навіть був ладен змиритися і з тими недоліками, які тепер усунені. Не викидати ж нетбук!
Дякую, Андрію, за співпрацю!

А щодо ПО нетбука - маю намір заявити рекламацію найближчому представництву компанії Самсунг. Таки попила вона моєї крові! Чому б чесно не повідомити споживачів про те, що все ними попередньо встановлене ПО для повсякденної роботи не придатне? Шукайте мовляв, добродії, щось інше. Слава Богу, вистачає турбот і без таких "подарунків"! Йдеться не про грошові кошти, йдеться про совість та відповідальність виробника. Був би радим, якби вони публічно вибачилися.
Finita la Comedia!