'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Андрію, куди поділася закладка \"Синхронізація\" у дзерк  (Прочитано 5772 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Андрію, куди поділася закладка "Синхронізація" у дзеркалі http://gro-za.org/ ?
Записаний

Андрей

• Гість

Закладка "Синхронізація" існує тільки на локальній копії для синхронізації з http://gro-za.org. Власне на сайті http://gro-za.org вона не потрібна. Сам із собою він синхронізуватися не може, а з io.ua він синхронізується іншим чином. До речі можлива невелика призупинка в синхронізації. Зараз виправляється недолік з відсутністю ілюстрацій у нарисах і до його виправлення синхронізація технічно не можлива. Планую сьогодні з цим розібратися, але не виключена можливість, що проблема може затягнутися ще на день-другий.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю
ОК
« Reply #2 : 19 Грудня 2009, 10:10:42 »

ОК
Записаний

Андрей

• Гість

Нариси на дзеркалі http://gro-za.org тепер відтворені з іллюстраціями. Формую інструкції для переводу локальної копії.
Записаний

Андрей

• Гість

1. У C:\\WebServers\\usr\\local\\php5\\php.ini знайти строчку "max_execution_time = 30" та змінити 30 на 600. Перезавантажити Денвер. Це дасть можливість синхронізуватися 10 хвилин замість 30 сек.
2. Завантажити http://gro-za.org/dwl.php?id=15. Вибачте, що користуюся цим методом. Наразі немає іншої можливості. Я його видалю після завантаження.
3. З цього архіву файл story.php у gro-za.com/www, решту у C:\\WebServers\\usr\\local\\mysql5\\bin\\.
4. Запустити mysqlimport.bat
5. Увійти на gro-za.com та натиснути синхронізацію. Там досить багато ілюстрацій, тож, можливо, доведеться перезапустити синхронізацію декілька разів.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Так, тепер у дзеркалі Нариси супроводжуються ілюстраціями. Моя локальна копія у Форумі починається темою:
=========================================
"Татьяна Киев Ukraine 2009-12-19 12:51:08
Добрый день Виктор Иванович!
Пересмотрела Все заявы и скарги через зеркало,и ненашла ничего,того что искала.
Может сможете дать какой-то образец иска-Позовна заява до голови правління ЖБК.
Заранее спасибо.
С ув.Татьяна"
=========================================
А у Нарисах локальної копії ілюстрації не з\\\'явилися.
У мене підозра, що пакетний файл mysqlimport.bat не спрацював. Якось миттєво відкрилося і закрилося ДОСівське чорне віконце, а що в ньому було відображено встановити неможливо.
Спробую ще раз повторити кроки 3, 4, 5.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Андрію, ні, вона не працює (локальна копія). Я повторив кроки 3, 4, 5, але у Нарисах локальної копії ілюстрації не з\\\'явилися, хоч у дзеркалі вони є.
Записаний

Андрей

• Гість

Крок 4 заміняє весь вміст таблиці нарисів на новий. Він дійсно не може пройти миттєво. Ще раз повторю крок іншими словами. Два файли з архіву Stories1.sql та mysqlimport.bat перенести у каталог С:\\WebServers\\usr\\local\\mysql5\\bin\\ і запустити mysqlimport.bat У мене процесс роботи не був миттєвим. Можливо запуск відбувається не з того каталогу? В означеному каталозі повинен бути mysql.exe.
Що з кроком 5? Повинні були пройти одна чи більше довгих по часу синхронізацій. Наступні синхронізації повинні відбуватися швидко. Це так і є?
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Дякую, Андрію! Все вийшло. Можливо минулого разу я виконав крок 4, перед цим вийшовши з Денверу. Після повторної процедури mysqlimport.bat працював приблизно протягом секунди. Щодо синхронізації, то вона першого разу продовжувалася біля однієї хвилини, а тепер - до 10 сек., бо очевидно усі зміни в локальній копії вже відбулися раніш. Маємо бажаний результат - локальну копію з Нарисами, які супроводжуються ілюстраціями. Залишилося все це перенести в Нетбук для забезпечення мобільності у просторі та в часі. Я ношу його з собою на судові засідання. А щоб він не замерз у цю холоднечу, ховаю під курткою. Маю з таким озброєнням досить кремезну фігуру, як у мента з бронежилетом. Але нічого, прохожі не шарахаються.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Зараз спробую засинхронізувати мій нетбук. Останніми днями на ньому чомусь дзеркало відображалось у застарілому виді, не кажучи вже про локальну копію.
Записаний

Андрей

• Гість

То ж, дійсно, зробили б Ви інсталляцію на флешці, а там чи нетбук, чи компьютер - байдуже, як під\\\'єднаєте. І синхронізували б тільки раз. У Вас же не безліміт.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Скопіював на флешку, з неї локальна копія стартує, що з нетбука, що з ноутбука. А от копія з флешки на внутрішній жорсткий диск чомусь виявляється в обох випадках неповноцінною, наприклад, Нариси не знаходяться, Форум застарілий. Крім того, при копіюванні папки WebServers з флешки на жорсткий диск нетбука встановлений на ньому Самсунгом антивірусник деякі файли не пропускає.
Поки-що будемо орієнтуватися на флешку, хоч це не зовсім зручно, але задовільно.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

З ноутбуком DELL Inspiron 1525 справився. Локальна копія дзеркального сайту працює у всях режимах. А нетбук "Сам Собі Сунг" (SAMSUNG N140) з встановленою виробником ліцензійною Windows XP Home показує різні фокуси. При копіюванні з флеш-носія або з зовнішнього CD-RW антивірусна програма деякі файли або блокує, або видаляє, або взагалі припиняє копіювання на внутрішній жорсткий диск. Якось мені вдалося змоделювати локальну копію, однак розділ Нариси чомусь виявився застарілим (і текст, і фото), хоч з ноутбуком проблем великих не було, причому в останньому випадку обійшлося без підключення до Інтернету.
Синхронізація нетбука з дзеркалом нічого не додає. Спробую ще повністю виконати інструкцію по встановленню ПО та файлів з дзеркала з наступною синхронізацією.
Багато мороки все ж таки з цим Денвером! Рядовий користувач не справиться ... Треба вдосконалювати технологію далі. На першом у кроці було б варто передбачити можливість "відкатів" у процесі переносу системи з зовнішнього носія на системний жорсткий диск.
Записаний

gro-za

• Засновник
    • Перегляд профілю

Я дійшов до висновку, що режим "Синхронізація" на нетбукові не працює. Нариси не оновлюються, і взагалі ніяка робота не виконується. На екрані миттєво з\\\'являються повідомлення:
==========================
Синхронізація іллюстрацій...
Завершено
Синхронізація мініатюр...
Завершено
Синхронізація форуму...
Завершено
Синхронізація нарисів...
Завершено
===========================
після чого ніяких наслідків не маємо.
Отже, локальна копія на нетбукові "заморожена" станом на дату створення Нарису "Статистика відвідувань ...", тобто на 20.11.2009 р., хоч у Форумі останнє повідомлення "Татьяна Киев Ukraine 2009-12-19 12:51:08" вчорашнє.
Чудеса з цими Денвером, Самсунгом і ліцензійною Windows XP Home!
Записаний

Андрей

• Гість

Нажаль, нічого не можу порадити без того, щоб побачити "хворого". Я б викинув антивірус, чи, принаймні вирішив для себе, чи варто їм користуватися. Одна з характеристик антивірусних програм є кількість помилкових спрацювань (див. наприклад, http://av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report24.pdf). Але Вам такої поради дати не можу. Також ніколи не працював з Home Edition та з нетбуками. Тож радий допомогти, але заочно не можу.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email