'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Добрий вечір Вікторе Івановичу, форумчани! Давайте роз...  (Прочитано 1452 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Олександр

• Гість

Добрий вечір Вікторе Івановичу, форумчани! Давайте розберемось в такій ситуації :Про розгляд місцевим судом заяви по роз\\\'ясненню ухвали у адміністративній справі мене було повідомлено ( всупереч ст.33 КАС) листом. Після судового засідання сектретар вімовилась поставити на цьому листі відмітку про дату та час находження у суді, мотивуючи тим, що : по-перше – це не повістка, по-друге – в листі вказано, що явка не обов\\\'язкова, тобто, Ви прийшли в суд за власною ініціативою і я не зобов\\\'язана цього робити. Пишу скаргу голові суду - відкрив «Інструкцію з діловодства в місцевому загальному суді», читаю : «п. 13.2. Після розгляду справи або відкладення її на інший час на повістках осіб, викликаних у суд, відмічається час їх явки та час залишення суду, завіряється цей запис підписом секретаря судового засідання та відбитком відповідного штампа суду.» Тоді виходить, якщо в мене в суд не викликали ( а тільки повідомили) то не потрібно і ставить відмітку?! Чи не так?
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Це самоправство характерно для наших судів. Почекайте відповіді голови суду.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email