'ГРО-ЗА' - ГРОмадський правоЗАхисник

Please login or register.

Увійти
Розширений пошук  

Новини:

Для того, щоб надіслати запитання, реєстрація у форумі не потрібна.

Автор Тема: Віктор Іванович! Після нашої з Вами розмови щодо ознай  (Прочитано 2738 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Dugf

• Досвідчений дописувач
    • Перегляд профілю

Віктор Іванович! Після нашої з Вами розмови щодо ознайомлення з розрахунками тарифів, написав скаргу наступного змісту, прокоментуйте будь ласка по змісту:Шановний ХХХХХ ХХХХХХ! Прошу пояснити підстави з яких Ви 14.01.10р. заборонили мені ознайомлюватися та робити копії з розрахунку тарифів на ЖКП для будинків за адресами яких мої довірителі мають у власності квартири.
Спроба зробити копії була зумовлена тим, що запити на отримання копій цих розрахунків (від 17.11.09 р., 25.12.09 р.), були Вами проігноровані. В приватній бесіді зі мною, Ви пояснили, що ці розрахунки мають великий об’єм, що не має коштів на копіювання цих розрахунків. Тому я, ідучи Вам на зустріч, за допомогою цифрового пристрою хотів скопіювати ці розрахунки і тим самим не покладати на КРЕП № Х зайві витрати.
Під час мого відвідування бухгалтерії КРЕПу № Х, ХХХХХХХ надала мені оригінал розрахунку тарифів. Після того, як я повідомив що маю намір зробити цифрові копії, пішла брати в Вас дозвіл. Ви, в свою чергу, забігши до бухгалтерії, не довго думаючи вирвали з моїх рук ці розрахунки і з обуренням повідомили що копії робити не можна і що ознайомлення закінчилось.
Зазначаю, що бажаючих ознайомитися з розрахунками, Ви запросили до бухгалтерії через оголошення біля під’їздів від 12.01.10 року. Крім того, Закон України «Про комунальні послуги» та Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій і Типового договору про надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій» від 20.05.2009р. № 529 наголошують на прозорість цих розрахунків. Заборона робити копії цих розрахунків не має під собою підґрунтя, оскільки ця інформація є публічною та жодного відношення до комерційної таємниці не має.

З повагою,ХХХХ
Записаний

gro-za

• Засновник
  • City: Київ
  • ГРОмадський правоЗАхисник, 050-448-1-844
    • Перегляд профілю

Варто було б додати, що у разі подальшої відмови спірне питання доведеться вирішувати у вищих інстанціях, не виключаючи судових. А після цього подати скарги до райради (виконкому), до міськради (управліня житлового господарства), до прокуратури (для збирання доказів), а також подати позов до суду, не очікуючи відповідей на скарги. Діяти слід на випередження.
Записаний

Мониторинг доступности сайта Host-tracker.com
email